Valašské túlání

Akce Lačnov

Jiné akce
Další akce ve městě Lačnov

Valašské túlání

Jak jistě všichni víte, poslední srpnovou sobotu se u nás v Lačnově koná Valašské túlání®. Nejinak tomu bude i letos, kdy připravujeme už 7. ročník. Přípravy už probíhají a nás – pořadatele zajímají Vaše připomínky a náměty pro zlepšení vaší oblíbené turistické akce. Zajímá nás, co byste chtěli tento rok na Valašském túlání zlepšit.

Vzhledem k sedmému ročníku pro návštěvníky připravujeme také malé překvapení. Možná Vás napadne, o co se jedná, když to bude 7. ročník.

Budeme rádi za každý váš podnět, nápad a připomínku. Můžete nám je zasílat na email: info@lacnovjane.cz nebo tady do zpráv na FB.

Bohatý program pro děti i dospělé
- cimbálová muzika zpříjemní celé sobotní odpoledne, večer proběhne taneční zábava - zábavný program pro nejmenší návštěvníky - ukázky starých řemesel, např. kovářství, péče o ovce, kachny, husy, koně, včetně pasteveckého umění - přiblížení života na Valašsku - výroba a ochutnávka tradičních valašských jídel, stáčení medu, stloukání másla, výroba sýru, pečení chleba Turistické trasy s různou délkou i náročností - stanoviště na začátku každé trasy pro registraci účastníků akce od 9:30 - barevně vyznačené trasy - občerstvení i překvapení během pochodu - jedna z tras je vhodná i pro rodiče s kočárky nebo vozíčkáře (asfaltová cesta) - po absolvování alespoň jedné turistické trasy je vstup do areálu na akci zdarma - během dne bude zajištěn odvoz na start jednotlivých tras minibusem Aktivní pohyb na čerstvém vzduchu valašských kopců a strání Další informace ke konané akci budeme poskytovat s dostatečným předstihem. Na Vaši účast se již nyní těší Spolek Lačnovjané pro lepší Lačnov!

o 9:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Hledá se otrokovický Goťák
Otrokovická Beseda, Otrokovice
Od Nordkappu k Sahaře – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín