Valentýnský veganský společenský večer

Akce Brno

Valentýnský veganský společenský večer
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Brno

Valentýnský veganský společenský večer

Chceš se zamilovat a dát si betelnou chálku? Tak tento veganský společenský večer je přímo pro tebe. Láska prochází žaludkem a ten po kom tvoja hercna prahne se třeba taky objeví a odveze si tě šalinó!

Veganská strava je nejen zdravá, ale i velmi dobrá. Ale jídlo vždycky lépe chutná, když jej člověk nejí sám. Podělte se proto s ostatními o svůj oblíbený pokrm a inspirujte se navzájem!

VSV probíhají tak, že každý účastník přinese veganské jídlo, tedy pokrm neobsahující živočišné složky. Toto jídlo se pak vyskládá na určené místo a ostatní si mohou pochutnávat. Můžete samozřejmě přijít i bez příspěvku, budeme ale rádi, když připravíte alespoň něco jednoduchého.

K jídlu přineste, prosím, i recept, aby se mohli inspirovat i ostatní, nebo tedy poskytněte alespoň složení pro alergiky. Ideální také bude, když si přinesete vlastní talířek nebo misku a příbor, ať šetříme přírodu! :)

Akce má tradičně a přirozeně formát nejen degustace jídla a výměny receptů, ale i potkání se s přáteli a známými, seznámování se s lidmi podobné i nepodobné filosofie. I nevegani jsou na akci samozřejmě vítáni. Minimálně budou mít možnost poznat, že ani na veganské stravě se nemusí člověk nutně omezovat, alespoň po gastronomické stránce, či, chcete-li, konzumní stránce. :)

VSV se uskuteční v Bajkazylu. Na místě bude i distro našeho kolektivu se spoustou materiálů, odznáčků, nálepek atd.

--------------------------------------------------------------------------------------

EN:
Another VSV is here!
(VSV stands for Veganská Společenská Večeře, in translation Vegan Social Dinner)

A vegan diet is not only healthy but also very tasty. Food always tastes better when one does not eat it alone. Share your favourite dishes with others and inspire each other!

The VSV runs in such a way that each participant will bring vegan food, a dish that does not contain any animal ingredient. This food is then displayed at the tables (specified by organizers of VSV) and the others can enjoy it. You can come without a contribution, but we will be glad if you prepare at least something simple. Sharing is caring!

Please bring a recipe for your meal so you can inspire others or provide a list of allergies at least. It will be also cool if you bring your own plate, bowl and cutlery to save a planet from one-use tableware (provided by VSV team). Be the change you want to see.

The event has become a traditional happening where old friends meet, people enjoy tasting vegan specialities, philosophy and attitudes are discussed, a stranger becomes a friend. Even non-vegans are warmly welcome to the event. At least, they will have the opportunity to see that even on the vegan diet you do not necessarily have to limit yourself.

Začátek akce: 14. 2. 2020 18:00:00
Konec akce: 14. 2. 2020 22:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem