Vanessa-Mae

Akce Ostrava

Vanessa-Mae
Kultura
Další akce ve městě Ostrava

Vanessa-Mae

OSTRAVA Světově proslulá a neobyčejně nadaná virtuoska Vanessa-Mae přidala na seznam svého vyprodaného světového turné Ostravu. Po dlouhých devíti letech se 15. října 2019 vrátí do Ostravar Arény, kterou v roce 2000 vyprodala a doslova uchvátila. S sebou přiveze výtečnou kapelu a doprovodí ji i český smyčcový orchestr a osm tuzemských vokalistů. Publiku představí to nejlepší ze své hudební kariéry. Hudební dojem umocní i vizuální show, na které se hudebnice sama podílí. Vstupenky jsou v předprodeji v síti TicketLIVE.

„Pokaždé chci ukázat, co všechno dokážou housle. Do Ostravy přivezu své oblíbené kousky z minulosti, ale také několik písní, které hraji jen vzácně. Těším se na spolupráci s českými hudebníky. Doporučuji, abyste se soustředili i na jejich sóla, protože za to vážně stojí,“ říká Vanessa Mae, která je proslulá i tím, že během show chodí hrát sóla mezi diváky.

Svými fúzemi klasické a populární hudby oslňuje Vannesa-Mae publikum po celém světě. Díky nesmírné popularitě prodala přes 10 milionů desek ve více jak 100 zemích světa. Už v deseti vystupovala s Londýnskou filharmonií. Od šestnácti let míchá styly a nabízí je s roztomilým úsměvem a šarmem. Díky Vanesse Mae mohly miliony fanoušků MTV objevit např. Bachovy fugy.

Vannesa-Mae, kterou prestižní časopis People zařadil mezi padesátku nejkrásnějších lidí planety, patří k nejúspěšnějším britským umělcům, ale věnuje se i sportu. Jako lyžařka reprezentovala Thajsko na olympijských hrách v Soči.
Vstupenky na ostravský koncert Vannesy-Mae exkluzivně nabízí předprodejní síť www.ticketlive.cz


Úterý 15. října 2019 v 20:00 až 22:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
R4 Alexandra Dovgan
Kino Vesmír, Ostrava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava