Vánoce na hvězdárně

Akce Brno

Vánoce na hvězdárně
Akce pro děti
Další akce ve městě Brno

Vánoce na hvězdárně

Během vánočních svátků se v sobotu 28. prosince od 10 do 18 hodin Hvězdárna a planetárium Brno promění v kratochvilné hřiště plné zábavy pro děti, jejich rodiče, babičky, dědečky… Po celý den budou promítány za zvýhodněné vánoční vstupné 2D projekce pořadů v digitáriu. Pro všechny příchozí ve společné produkci s dalšími partnery zařadíme volně přístupné programy pro děti. Malí i velcí si prohlédnou pohyblivé modely brněnských modelářů nebo si zapózují s kosmonautem. Vánoční výzdoba a drobné dárky samozřejmě nebudou chybět.

Kolik vás to bude stát? Na 2D projekce v digitáriu je nutné zakoupit vánoční vstupenku za sníženou cenu 50 Kč. Prodej vstupenek on-line na www.hvezdarna.cz nebo na místě do vyprodání kapacity. Další programy jsou celý den volně přístupné.

Bez koho by to nešlo? Vánoce na hvězdárně by se nepodařilo zorganizovat bez řady spolupracovníků a partnerů. Zejména musíme poděkovat společnosti SNIP & CO zajišťující doprovodné programy, dále firmě ŽSD a také modelářům SMT Brno, DPMB a dalším… Akci osobně zaštítila primátorka statutárního města Brna Markéta Vaňková.

Začátek akce: 28. 12. 2019 9:00:00
Konec akce: 28. 12. 2019 18:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce