Vánoční charitativní besídka

Akce Tišnov

Vánoční charitativní besídka
Jiné akce
Další akce ve městě Tišnov

Vánoční charitativní besídka

I letos se můžete těšit na další
Vánoční charitativní besídku tentokrát s pořadovým číslem 3, která se uskuteční v úterý 17. 12. 2019 od 18 hod. v kostele sv. Václava v Tišnově

Pro ty z Vás, kdo nevíte, o co se jedná. Projekt Vánoční charitativní besídka vznikl v roce 2017 a má jasně definovaný cíl - pomáhat bližním a to především finančně. Na této akci je totiž vybíráno dobrovolné vstupné, jehož výtěžek je věnován na pomoc potřebným z blízkého okolí Tišnova.
V roce 2017 se podařilo získat částku 11 444 Kč a tato částka byla věnována na podporu klientů Sociální rehabilitace a chráněného bydlení Skryje. V roce 2018 získal peníze na léčebný pobyt v lázních Klimkovice Vojtíšek z Olší. Konkrétně se jednalo o částku 22 930 Kč. Jak už název napovídá, jedná se o besídku, kde vystupují děti, které hrají scénku, zpívají písně, tancují, recitují, hrají na nástroje a především přinášejí radost do našich srdcí. Vy všichni můžete během besídky přispět jakoukoliv částkou, která je poté celá věnována na pomoc potřebným. Kdo to bude tentokrát, se rozhodne už brzy. Pokud znáte někoho, kdo potřebuje finanční pomoc na léčbu či nákup kompenzačních pomůcek a je z okolí Tišnova, dejte vědět. Tento projekt se bude rok od roku posouvat dále, takže se letos můžete těšit na novinky, se kterými budete v průběhu nadcházejících 2 měsíců postupně seznámeni. Přijďte prožít radostný předvánoční čas před nejkrásnějšími svátky v roce, odpočinout si od denních shonů a stereotypů a především podpořit dobrou věc. Těší se na Vás Farnost Tišnov a Předklášteří.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce