Vánoční Otaku sraz

Akce Olomouc

Vánoční Otaku sraz
Setkání a srazy
Další akce ve městě Olomouc

Vánoční Otaku sraz I.

Vítejte, vítejte!

Srdečně vás zveme na Vánoční otaku sraz, který se bude konat v Olomouci o víkendu 16.-17. prosince. Bude vás zde čekat spoustu her, včetně těch seznamovacích, turnajů na herních konzolích a poprvé dokonce i turnaj 1v1 ve hře League of Legends, kdy vítězové budou slavnostně odměněni. Dále pro vás bude připraven tradiční quiz s anime tématikou a stejně jako na Haloweenském budete mít možnost se zapojit do tajuplného příběhu, jehož zápletku budete řešit celý večer. Následuje chvilka kinematografie, kdy si budeme promítat vámi vybraný film. A co dál? Slyšeli jste již o tajném Santovi? Ne?!
Zkrátka a dobře, čeká toho na vás hodně, takže ke všem těmto aktivitám postupně budeme přidávat větší info, ať víte, jak se řádně připravit!

Sraz započne ve 12:00 na Hlavním nádraží v Olomouci - venku pod tabulí autobusových výjezdů, kde vás bude čekat někdo z organizátorů. Po půl hodince následuje přesun na klubovnu, kdy po cestě budete mít možnost stavit se do Kauflandu a doplnit si svůj inventář.
A teď už ke klubovně, kde se bude tradičně přespávat, a tou je Skautský dům v Olomouci (odkaz na klubovnu http://sdolomouc.webnode.cz/ ). Zde se bude konat zbytek srazu.
Vstupné se platí hned při vstupu a činí:
Přespání - 90 Kč
Odpoledne - 50 Kč
Tyto vybrané peníze jdou na zaplacení klubovny a dále také na ceny do soutěží, turnajů, na výzdobu.. a brzy budeme také kupovat nové srazové příslušensví, o kterém si myslíme, že většina z vás ocení!

Jako vždy budete mít možnost objednat si večeři, která se bude podávat ve večerních hodinách a vařit bude Viktor. K tomuto bude opět anketa. Stejně tak ke snídaním, které vám budou chystat Čudla a Arucard. Radíme všem, aby se v anketách vyjádřili, jinak s jídlem pro něj nebudeme počítat!

Alkohol je na sraze oficiálně zakázán, pokud máte nějaké otázky, pište někomu z orgů. O drogách snad mluvit nemusím, pokud nechcete dostat nějakej ten banán. :)

Těšíme se na vás!

Org tým Olomouckých Otaku srazů

Místo konání akce: Olomouc, Olomouc Region, Olomouc
Datum začátku akce: 16. Prosince 2017 18:00
Datum ukončení akce: 17. Prosince 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5939N 17.2508E

Případné změny si prověřte na webu akce Vánoční Otaku sraz I.

Jméno organizátora: Otaku srazy Olomouc :3
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
AUTO - MOTO BURZA A BLEŠÍ TRHY SVITAVY
Plochodrážní stadion Hálkova7,na konci Svitav,směr Polička, Svitavy