VÁNOČNÍ SWAP

Akce Opava

VÁNOČNÍ SWAP
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Opava

VÁNOČNÍ SWAP: Výměnou věcí k udržitelnějšímu životnímu stylu

VÁNOČNÍ SPECIÁL:

Jelikož se jedná o vánoční swap, noste hlavně věci, které se dají použít jako dárek pod stromeček.

JAK SWAP FUNGUJE:

Budeme přijímat jen věci v dobrém stavu, hezké, čisté a stále sloužící. Noste takové věci, které by jste se nestyděli darovat svým přátelům!
Na swap je možné přinést téměř cokoliv: dámské, pánské a dětské oblečení, kabelky, boty, doplňky, hračky, šperky, kosmetiku, knihy, dekorace, rostliny, kuchyňské a domácí potřeby atd. Odnést si můžete, kolik sami chcete. Není podmínkou věci do swapu přinést, můžete si přijít jen něco vybrat. Přibalte si i drobné na dobrovolný příspěvek, doporučená výše je 50 Kč.

Věci přijímáme průběžně během akce, nejprve je pro vás třídíme a poté dáváme do společného oběhu. Věci, které na konci swapu zbydou, posíláme dál do dobročinných organizací.

CO DÁŠ, TO DOSTANEŠ:

Dbejte na výběr věcí, které na swap přinášíte, jen tak společně zajistíme dobrou kvalitu swapu a příjemnější swapování pro všechny.

Čím více dobrých věcí se na swapu nastřádá, tím více si můžete být jistí, že někdo jiný přinese něco, co oceníte a potřebujete vy!

POŠLI TO DÁL:

Nezapomeňte, že nenakupováním, tříděním, recyklací, používáním věcí z druhé ruky a posíláním věcí dál, šetříme planetu, nepodporujeme plýtvání, rychlou módu a zbytečný odpad.

DĚTSKÝ KOUTEK:

Děti jsou u nás vítány. Prostory volnočasového centra s hračkami a stolním fotbálkem uspokojí děti všech věkových kategorií, zatímco si jejich rodiče mohou plně užít zážitek ze swapování.

PRAVIDLA SWAPU:

1. Na swap přinášejte jen věci v dobrém stavu, čisté a stále sloužící, takové, které byste se nestyděli darovat přátelům.

2. Odnášejte si věci, které potřebujete nebo vám udělají radost pro sebe a své blízké v libovolném množství.

3. Buďte milí a ohleduplní k ostatním, vracejte věci na své místo, uklízejte po sobě a svých dětech.

4. Záměrem je udělat radost nejen sobě, ale i ostatním a zbavit se věcí smysluplně.

Začátek akce: 13. 12. 2019 10:00:00
Konec akce: 13. 12. 2019 16:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce