Vánoční trhy Havířov 2019 a rozsvícení vánočního stromku

Akce Havířov

Vánoční trhy Havířov 2019 a rozsvícení vánočního stromku
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Havířov

Vánoční trhy Havířov 2019 a rozsvícení vánočního stromku

Vánoce jsou již na spadnutí a zajisté se i vy na ně těšíte. Uběhne ještě pár dní, začne advent a s ním i velká mánie nakupování, pečení a také se nezapomíná ani na návštěvu vánočních trhů. Tentokrát se podíváme, jak to vypadá s trhy ve městě Havířov. Co a kdy letos připravilo?
Vánoční městečko Vánoční městečko bude letos postaveno již od pátku 29. listopadu až do neděle 22. prosince 2019. Dřevěné budky budou lemovat náměstí Republiky a prodejci v nich nabídnou velmi zajímavé vánoční artikly, jako jsou ozdoby, keramika, dárky, trdelníky, punč, sýry či sladkosti.

Letos je tato akce naplánována od 29. listopadu do 22. prosince.
Vánoční trhy jako každý rok nabídnou i ukázku tradičních řemesel, rozmanitý kulturní program, který bude plný hudebních a divadelních představení. Dále bude připravena tradiční zabíjačka vždy v sobotu, Ježíškova pošta, lití olova, betlém, ohňostroj nebo i vánoční diskotéka. Také 5. 12. bude Mikuláš dětem nadělovat malé dárečky. V kulturním programu se můžete těšit na známé i méně známé hudební kapely, zpěváky, dětské pěvecké sbory, divadlo nebo různé soutěže pro malé i velké. Určitě se nebudete nudit. Program ve všední dny je většinou připraven na odpoledne. Minulý rok Havířov navštívil: Michal Hrůza, Buty, Mirai, Tanja, František Nedvěd, Marta Jandová a mnoho dalších. Kdo to bude v letošním roce, zatím nebylo zveřejněno. Rozsvícení stromu s ohňostrojem Vánoční strom bude slavnostně rozsvícen v sobotu 30. listopadu asi v 17:00. Poté bude následovat tradiční ohňostroj, který symbolizuje zahájení trhů a adventu v Havířově. Zajděte se podívat na tuto skvělou akci.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce