Vánoční trhy na Staroměstském náměstí 2022

Akce Praha

Vánoční trhy na Staroměstském náměstí 2022
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Praha

Vánoční trhy na Staroměstském náměstí

Letos se budou konat od 26. 11. 2022 do 6. 1. 2023. Jedná se o předběžný termín.

Největší trhy se konají na Staroměstském náměstí v Praze, kde se kromě velkého množství stánků, bude nacházet velký nazdobený strom a pódium se zajímavým programem.

Stánky budou otevřeny každý den od 10:00 do 22:00 hod, stánky s občerstvením budou mít otevřeno od 10:00 až do 24:00 hod. Ať už víkend, nebo všední den, otevřeno bude každý den.

Co nabídnou stánkaři?

Prodejci ve stáncích nabídnou mnoho zboží. Bude se jednat převážně o tradiční vánoční zboží a výrobky. Najdete zde ozdoby z různých materiálů, svíčky, věnce, vykrajovátka, ozdoby na stromek, potřeby na pečení, výrobky z textilu, dřevy, slámy a dalších materiálů.
Obecně je toho spousta a prodejci vždy překvapí svými originálními výrobky. Budou nabízet i ubrusy, vánoční povlečení, čepice, betlémy, jmelí, nejrůznější doplňky nebo vánoční koule. Nebude chybět ani lidová řemesla.

Nesmíme zapomenout na občerstvení, kvůli kterému někteří chodí nebo jezdí na trhy do Prahy i několikrát do týdne. Lahodné trdelníky, perníčky, pečivo, punč, svařák, klobásy, bramboráky, langoše atd. Každý si určitě něco dobrého vybere.

Součástí je i kulturní program
Na pódiu, které je postaveno přímo na náměstí, budou účinkovat umělci z celé republiky. Představí se na něm dětské soubory, známé i méně známé kapely, zpěvačky a zpěváci. Nebudou chybět folklórní soubory, pěvecké sbory a mnoho dalších. Program bude opravdu bohatý. Stačí jen vybrat a to si pak užít.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Vimperské trhy 18.05.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk
BLEŠÁK A SWAP 29.09.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou
BLEŠÁK A SWAP 28.04.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou