Vánoční trhy Zlín 2019 a rozsvícení vánočního stromku

Akce Zlín

Vánoční trhy Zlín 2019 a rozsvícení vánočního stromku
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Zlín

Vánoční trhy Zlín 2019 a rozsvícení vánočního stromku

Čas utíká tak velmi rychle, prázdniny utekly jako voda a pomaloučku už nám začínají na dveře ťukat Vánoce. Sotva uběhly ty minulé a už jsou tady zase nové. Těšíte se také na ten kolotoč příprav, pečení, nákupů a příjemné nálady? Opět se bude jednat o skvěle strávený čas plný skvělé atmosféry. Dnes se podíváme na vánoční trhy ve městě Zlín.

Kdy začíná adventní čas a vánoční jarmark?
Adventní čas a vánoční jarmark ve Zlíně je naplánován již od 1. 12. 2019, v tento den začíná advent a také bude k večeru slavnostně rozsvícen vánoční strom na náměstí Míru. Menší stromky budou rozsvíceny i v dalších částech města. Rozsvícením stromu se tradičně zahájí advent, rozsvítí se také výzdoba po městě a na náměstí se postaví dřevěné budky. Skončit má 23.12. Strom bude rozsvícen primátorem města Zlín za doprovodu zvonkového orchestru. Stačí si jen přinést zvonečky a zapojit se k němu. K této události dojde 2. prosince od 17:00. Následně zazpívá vzácný host.

Vánoční trhy se konají nejen na náměstí Míru, ale také na uličce směrem k McDonald's. Vánoční jarmark vás překvapí více než stovkou stánkařů, kteří nabídnou různé dárky, dekoraci, řemeslné výrobky, občerstvení (svařák, punč, medovinu), ryby i stromky.
Tak jako každý rok, tak rovněž letos se můžete těšit na doprovodný program, který bude zveřejněn pár dní před akcí. Na pódiu vystoupí malí i velcí umělci, známí i neznámí umělci. Taktéž bude připraven bohatý program pro děti, aby se nenudily.

Neděle 1. prosince 2019 v 10:00 až 21:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce