VÁNOČNÍ TURNAJ VE STOLNÍM TENISE

Akce Mladá Boleslav

Sportovní akce
Další akce ve městě Mladá Boleslav

VÁNOČNÍ TURNAJ VE STOLNÍM TENISE

Přihlas se a přijď poměřit své síly se svými vrstevníky, či kamarády. Pokud alespoň trochu hraješ nebo ovládáš stolní tenis, tak neváhej a zúčastni se Vánočního turnaje o zajímavé ceny.

Turnaj jednotlivců bude probíhat ve dvou věkových kategoriích: Turnaj je určený pro chlapce i dívky.

I. věkové kategorie (od 8 do 12 let) II. věkové kategorie (od 12 do 16 let) Po domluvě může být věkový limit navýšen na 18 let. Dle zájmu a času bude zařazen i mini-turnaj ve čtyřhře. O co se hraje: Pohár za první místo v kategorii. Medaile za první tři místa v kategorii a malé ceny pro všechny přihlášené.

Propozice:
Hrát se bude ve čtyřech skupinách po čtyřech (pro každou věkovou kategorii – dvě skupiny), každý s každým jednou. Postupový systém: Z každé skupiny postupují dva do finálového pavouka, kde se utkají o první až třetí místo. Zbylí nepostupující si zahrají mini-turnaj o zbylá umístění. Ve skupině se hraje každý s každým jednou. Zápas se hraje na dva vítězné sety do 11 bodů, podání se střídá po dvou, za shodného stavu 10:10 se hraje o dva míče do vítězství. Pravidla se upřesní na místě. Minimální počet pro proběhnutí turnaje je 16 přihlášených Startovné bude činit 70 Kč za osobu a bude se vybírat na místě (možnost předat i předem).

9:00 - 15:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce