Vans Shop Riot 2019 - Czech & Slovak

Akce Havířov

Vans Shop Riot 2019 - Czech & Slovak
Sportovní akce
Další akce ve městě Havířov

Vans Shop Riot 2019 - Czech & Slovak

Po neuvěřitelném 10. výročí v minulém roce se Vans Shop Riot vrací s 11. ročníkem v roce 2019. Již od roku 2008 přichází Vans s originálním konceptem a propaguje nejlepší evropské street skatery a nabízí evropským skate shopům a širší skateboardové komunitě autentickou platformu k seberealizaci díky pořádání Vans Shop Riot ve většině zemí Evropy.

S první zastávkou, která se letos konala 6. července ve Varšavě jsme odstartovali letošní VSR 2019 tour, která se pojede napříč celou Evropou, s dalšími lokálními zastávkami v mnoha zemích, jako například Anglie, Francie, Německo, Itálie, Španělsko, Izrael, Belgie, Holandsko, Dánsko, Polsko, Česká republika, Řecko a Portugalsko.

Vans Shop Riot je striktně streetový závod, každá evropská zastávka hostí ty nejlepší lokální skate shopy, které se svými teamy závodí v jednom z jejich nejlepších skateparků. Česko-Slovenská zastávka se bude letos konat ve zcela novém skateparku v Havířově. Vítězný team vyhraje all-inclusive placený výlet na evropské Shop Riot finále!
Poprvé v historii tohoto závodu otevírá Vans také šanci se kvalifikovat pro skate shopy, které se nemohou zúčastnit kvalifikačních závodů tím, že otevírá online Best Street video edit contest a dále tak rozširuje své odhodlání k podporování core skate shopů a komunity.

Posledních pár let se firma Vans spojila s respektovanými umělci s úzkými vazbami ke skateboardingu. Tento rok jsme spojili síli se švédským umělcem Jacob Ovgren , který je jedním z umělců, stojícími za Polar Skate Co. Jacobova unikátní "cartoon artwork" je okamžitě rozpoznatelná v rámci celosvětové skateboardové komunity a je tak perfektním propojením pro Vans Shop Riot koncept.

Každý rok je finále Vans Shop Riot série pořádáno v jiné zemi. Finále ročníku 2019 se bude konat v amsterdamském Noord Skateparku, 25. a 26. října 2019.

Pro více informací, přihlášky skateshop teamu a další informace kontaktujte: honza.basny@gmail.com

TIMELINE:
12:00 Open parku / trénink
14:00 Start závodu
16:30 Finále
17:30 Best trick
18:00 Death race
18:30 Vyhlášení
#VansShopRiot

Neděle 11. srpna 2019 v 12:00 až 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce