Večer s Professional Deformation

Akce Ústí nad Labem

Večer s Professional Deformation
Koncerty
Web organizátora:
www.motoaudio.eu
Další akce ve městě Ústí nad Labem

Večer s Professional Deformation

KDO JE PROFESSIONAL DEFORMATION ?
- nová skupina složena ze špičkových hráčů akustické scény. Všichni členové jsou zkušenými hudebníky a zpěváky, kterým se dostalo uznání v ČR i zahraničí.
V repertoáru skupiny jsou svižné originální skladby, zpívané i instrumentální, lyrické písně, čtyřhlasý sbor a balady. Většina písní je v angličtině, ale na programu jsou i původní české.

SKUPINA VYSTUPUJE VE SLOŽENÍ :
JAKUB RACEK : byl Bluegrassovou asociací ČR vyhlášen 5x kytaristou roku. V roce 1998 získal titul "Best European Guitarist" na soutěži bluegrassových skupin ve Vídni, pořádala americká SPGMA. Spolupracoval s Radimem Zenklem (USA), R. Rexem (USA), Liz Mayer (USA), Jimmie Bozemanem (USA), Pavlínou Jíšovou, Mariem Bihárim, Pavlem Bobkem, Honzou Vančurou, Irenou Budweiserovou, skupinou Monogram (CZ), Nugget (AT) atd. V roce 2004 byl pozván, aby vyučoval na kytarové dílně v Louisville, KY (USA).

RADEK VAŇKÁT : vyhledávaný hráč na dobro a lap steel. V roce 2009 a 2011 vyhlášen BAČR dobristou roku. Spolupracoval s muzikanty: Vabank Unit (CZ), Spruce Pine (NL), P.R.S.T. (CZ), Eliška Ptáčková Band (CZ). Vyučoval hru na dobro na New York University Prague v roce 2005.

PETR VOŠTA : banjista který si vytvořil vlastní nezaměnitelný styl. Před připojením k P. D. hrál se skupinami mnoha žánrů od rocku po bluegrass. Vedl svou vlastní skupinu Cimpr Campr. Jako profesionální hudebník na zámořských lodích se plavil po Karibiku a dalších vysněných místech. V P. D. využívá svůj hluboký hlas k prezentaci basového vokálu.

MILOŠ PETER KLÁPŠTĚ : vystudoval kontrabas a skladbu na konzervatoři Jaroslava Ježka. Spolupracoval s celou řadou hudebníků z mnoha žánrů (jazz, rock, funk, pop, hip hop, blues, soul, bluegrass, alternative, atd.). Za zmínku stojí např. Richard Müller, Andrej Šebán, Ian Ritchie, Mike Marshal (USA), Gypsy.cz, Varhan Bauer orchestra, Váslav Hybš orchestr atd. Jeho silný drive dává kapele další rozměr.

Čeká nás prima večer :-)
Vstupné : 100,-Kč

Místo konání akce: Moto Garage club, Teslova 47, Ústí nad Labem
Datum začátku akce: 11. Května 2018 20:00
Datum ukončení akce: 11. Května 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6613N 14.0072E

Případné změny si prověřte na webu akce Večer s Professional Deformation

Jméno organizátora: Moto Garage club
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
CITRON - SÍLA NÁVRATŮ TOUR 2024
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
Leoš Mareš
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
THE CELLO BOYS
Krušnohorské divadlo, Teplice