Večerní lampionové prohlídky zoo a zámku

Akce Zlín

Večerní lampionové prohlídky zoo a zámku
Akce pro děti
Další akce ve městě Zlín

Večerní lampionové prohlídky zoo a zámku

První letošní večerní lampionové prohlídky zoo a zámku Lešná startují tento pátek 4. října. Pro vstup můžete kromě hlavního využít i od 14.00 sezónní. Pokladny v tento den budou otevřeny až do 19.30 hod., celý areál zoo pak do 21.30 hod.

Do zlínské zoo tak máte šanci zavítat ve zcela netradiční dobu a zažít její večerní atmosféru. Poblíž obou vstupů si můžete také zakoupit celou lampiónovou soupravu (tzn. lampion a plastové držátko se žárovkou). Vstupné na večerní prohlídky se nemění, zůstává stejné jako při běžné návštěvě zoo.

Večerní návštěvu doplní prohlídky s průvodcem. Zavítáte k lachtanům, do tropické haly, Zátoky rejnoků, k tučňákům, do pavilonu žiraf, etiopské oblasti, do pavilonu slonů a japonské zahrady Mu-Shin. Jedinou podmínkou je dostavit se včas na nádvoří zámku Lešná, odkud budou zmiňované prohlídky začínat. První prohlídka s průvodcem odstartuje v 18.30 hod., ta poslední pak v 19.30 hod.

Originální program nabídne i zámek Lešná. Průvodci v dobových kostýmech Vás zavedou do dob, kdy zámek a celé lukovské panství vlastnil hraběcí rod Seilernů. První zámecká prohlídka začíná v 18.00 hod., další budou následovat ve dvacetiminutových intervalech, ta poslední bude ve 20.40 hod. Vstupné do zámku je pro večerní prohlídky jednotné, a to 40 Kč za osobu.

Nezapomněli jsme ani na občerstvení. Horký čaj a něco k zakousnutí nabídnou restaurace Tyrol (popř. Limpopo) a Neapolitáno, k dispozici bude také Kefabar v Etiopii. Otevřeny budou i prodejny suvenýrů, od japonské zahrady k tropické hale bude jezdit vláček. Cesty a pěšiny v areálu osvětlí louče, přesto doporučujeme vzít si s sebou kapesní svítilnu.

Brány noční ZOO Zlín se uzavřou ve 21.30 hod.
Těšíme se na Vás!

pátek v 18:00 až 21:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce