Veeblefetzer /IT

Akce Praha

Veeblefetzer /IT
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Veeblefetzer /IT

Reggae, folk´n´roll a punk-swingový výlet do vzrušujícího cirkusového stylu.

„Představte si Toma Waitse pařit tři dny v kuse spolu s Lee „Scratch“ Perrym a Joeim Strummerem na svatbě Emira Kusturicy!“

Globální a mimo jakákoli schémata – Veeblefetzer je suzafonické sdružení z žesťových, heavy swing a folk´n´roll skelter temperamentních rytmů. Imaginární potěšení, které spojuje dub znějící v Kingstonských chatrčích a záblesky čistého rock´n´rollu z pohřbů v New Orleans nebo cikánských svateb na Balkánském venkově.
Kytary plující mezi regaae a cikánským jazzem se spojují s žesťovými riffy nad rytmickým mostem z bubnů a psacího stroje. Basové frekvence jsou celé dílem silného suzafonu, což je typ tuby používané na přehlídkách, který navozuje atmosféru pochodové kapely.

Díky jejich debutovému EP ´The Truth Is Overrated´ se Veeblefetzer dostali na hlavní festivaly po celé Evropě. Vystupovali ve Velké Británii, Rakousku, Irsku a Itálii a to včetně Boomtown Fair (VB), Musikclub Open Air (Rakousko), Maui Waui (VB), Ariano Folk Festival (Itálie) a Live Rock Festival (Itálie). Čtyřčlenná skupina z Říma je nyní připravena představit své jaksepatří šťavnaté, skvěle okořeněné dlouhohrající nové album „No Magic No Bullet“ i českému publiku.

Místo konání akce: Palác Akropolis, Kubelíkova 27, Praha
Vstupenky: http://palacakropolis.cz/work/33298?event_id=27266&no=62&page_id=42027
Datum začátku akce: 22. Května 2018 19:30
Datum ukončení akce: 22. Května 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0823N 14.4489E

Případné změny si prověřte na webu akce Veeblefetzer /IT

Jméno organizátora: Palác Akropolis
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce