Vegan Žižkov fest 2020

Akce Praha

Vegan Žižkov fest 2020
Festivaly
Další akce ve městě Praha

Vegan Žižkov fest

*for English scroll down*

Záměrem veganského festivalu v Prostoru 39 je otevřít nový prostor .. pro komunitní setkávání, poznávání nových míst, lidí a možností.

Přijďte, posílejte nápady (zprávy na World Vegan day), návrhy, které máte k tématům veganství, komunita, prázdné domy, eco - zero waste, přednášky, stánky s občerstvením apod.

Prostor 39 je otevřený tvůrčí prostor na Žižkově. Dlouhodobě prázdný industriální prostor uprostřed žižkovské zástavby nás inspiroval a lákal k využití. Potkal se s představou tvůrců o otevřenosti i s principy sociálně citlivého podnikání.

Program doplníme :-) - pokud máte nápady, ozvěte se nám (sz na World Vegan Day)

Vstupné na festival je dobrovolné - budeme jen rádi za podporu akce a prostoru.

Samozřejmě budeme rádi, když budete mít dobrý pocit z této netradiční akce a v rámci upřednostňované zero waste koncepce si donesete vlastní nádoby - rádi bychom skutečně zero waste akci (možná bude, ale to už záleží jen na společném úsilí všech)

Těšíme se na vás

Opět na Žižkově!

*English*

The intention of this Vegan festival at the place called Prostor 39 is to open a new space for...meeting up, getting to know other places, other people, other posibilities.
Come and join us with ideas, (for example for the World Vegan Day) ideas that you have about veganism, empty houses that no one looks after, communities, eco-zero waste, talkshows, stalls with vegan food, etc. The space Prostor 39 is a creative opened place at Žižkov. This empty industrial space in the middle of Žižkov inspired us and tempted us to use it. It met with the image of openness and principles of the sensitive social business.
Admission to the festival is voluntary - we'll be happy if you support this event and this place.
Of course we will be happy if this event makes you feel good, so you can also bring your own food container so that this events meets the idea of being 100% zero waste. (that actually depends on all of US).

We are looking forward to see you!

Second time at Žižkov!

Začátek akce: 9. 2. 2020 12:00:00
Konec akce: 9. 2. 2020 19:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce