Veggie Náplavka Birthday#10

Akce Praha

Veggie Náplavka Birthday#10
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Praha

Veggie Náplavka Birthday#10

COVID-19 UPDATE ohledně Veggie Náplavka Birthday#10 ❤️
FOR ENGLISH UPDATE PLS SEE BELOW
***
UPDATE: VEGGIE NÁPLAVKA MARKET 31.5. ŽIVĚ! Jsme moc rádi, že jsme dostali povolení k tomu, že 31.5. pro vás smíme připravit VEGGIE NÁPLAVKA MARKET podle covid pravidel.
Plnou verzi Veggie Náplavky s programem a tak, jak ji znáte s davy, nám aktuální opatření zatím nedovolují – stále si pište datum 28.6. a 6.9.2020 a sledujte nás. Na FB jsme přidali datum do 14.6., a pouze pak ho můžeme prodloužit do 28.6. - delší úsek nám nyní FB plánovat pro druhé datum nedovoluje. Ta ať nejste zmatení ;)
Veggie Náplavka Market formát bude menší (a vy si tak tentokrát můžete vychutnat atmosféru bez davů :) ) a připravený ve stylu farmářských trhů.
Můžete zde nakupovat od našich milých prodejců – vše včetně jídla a pití s sebou.
Přijďte si tedy nakoupit a pochutnat na skvělé rostlinné gastronomii – Veggie Náplavku Market organizujeme nejen pro vás, ale tentokrát také pro naše milé prodejce a hlavně pro jejich podporu!

Abychom podpořili prodejce i mimo Veggie Náplavku, vytvořili jsme také Online Veggie Náplavku: najdete zde informace nejen o nich samotných, ale i o aktuálním režimu, v jakém nyní fungují.

Přejeme, ať jste zdraví a využijete tuto situaci třeba k přeskládání hodnot a zlepšení života i po korona ❤️
A přimlouváme se: podpořte vaše oblíbené prodejce z Veggie Náplavky vaším nákupem už teď, ať díky nám všem tuto dobu přežijí ❤️
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem