Veggie Vánoce PRAHA 2019

Akce Praha

Veggie Vánoce PRAHA 2019
Kultura
Další akce ve městě Praha

Veggie Vánoce PRAHA 2019

Srdečně vás zveme na 6. Veggie Vánoce Praha, které se konají 8.12. 2019 od 11 do 19 h v nádherné pražské Galerii Mánes.
Hlavním cílem pořádajících Vegan Fighters je lepší svět pro zvířata – protože zvířata jsou krásné a inspirativní osobnosti 

I tento rok proto budete moci vybírat z největší nabídky etických a ke zvířatům a planetě ohleduplných dárků pro své blízké na jednom místě – a samozřejmě k tomu ochutnávat to nejlepší z úžasně chutnající a rychle se rozvíjející vegan gastronomie. Jako každý rok i letos budeme volit Vegan Restauraci roku.

České i zahraniční obchody vám ve dvou patrech Galerie Mánes po celý den nabídnou vegan potraviny, kosmetiku, oblečení a další dárky ohleduplné ke zvířatům.

Většina českých a některé zahraniční projekty na ochranu zvířat vám dál nabídnou nejen inspiraci, jak se vy sami jednoduše můžete zapojit a chránit zvířata, ale i ty za nás nejkrásnější dárky: kdy obdarujete někoho tím, že jste společně pomohli těm, kdo nemají to štěstí a Vánoce si nemohou užívat jako my – zvířatům bez domova nebo svobody.

Vybírat můžete i z trendů jako je Slow Fashion nebo Upcykling – tedy způsobů, jak můžeme být všichni velmi jednoduše a kreativně ohleduplní také k planetě. Protože Vánoce jsou obdobím, kdy vzniká spoustu zbytečného odpadu z chtěných i nechtěných  dárků, mají tyto Veggie Vánoce jako hlavní téma Zero Waste Vegan na Vánoce.

V té souvislosti jsme pro vás připravili i letos velkou kreativní vegan vánoční dílnu, do které se Galerie Mánes během celého dne promění. Na několika místech si tak budete moci vyrábět dárky pro sebe a své blízké, které budou nejen ohleduplné vůči zvířatům, ale které také minimálně zatíží naši krásnou planetu.
V programu najdete mnoho tipů a nejnovějších inspirací k tomu, jak letošní Vánoce strávit s pocitem, že si prožívání těchto krásných dnů můžeme užít s pocitem maximální ohleduplnosti vůči všem.

Navštívit tak budete moci živé foodshows a dílny, kde se naučíte vařit a péct tradiční vánoční speciality ve vegan i raw vegan verzi, tipy na to, jak letos zařídit ten nejekologičtější stromeček, nebo tipy na krásné (ne)balení dárků. A také spoustu hostů, kteří se s vámi podělí o to, proč se rozhodli žít vegansky a jak to dělají na Vánoce 

Celým dnem vás bude provázet hudba a skvělá nálada, kterou umíte na našich akcích vždy vytvořit, a my se na vás moc těšíme a srdečně vás zveme!

100% Vegan. Pro zvířata.
Vegan Fighter / Vegan Future Events

Neděle 8. prosince 2019 v 10:00 až 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha