Veletrh cestovního ruchu pro Lužické hory a České Švýcarsko

Akce Česká Kamenice

Veletrh cestovního ruchu pro Lužické hory a České Švýcarsko
Veletrhy
Další akce ve městě Česká Kamenice

Veletrh cestovního ruchu pro Lužické hory a České Švýcarsko

Srdečně vás zveme na Veletrh cestovního ruchu pro Lužické hory a České Švýcarsko, který proběhne 6. února v České Kamenici. Pořadatelem jsou dvě destinační agentury: Obecně prospěšná společnost České Švýcarsko a spolek DMO Lužické hory

Hlavním cílem akce je propojení subjektů působících v cestovním ruchu, navázání kontaktů, výměna zkušeností a informací mezi aktéry z turismu na území Lužických hor a Českého Švýcarska.

Program budeme postupně zveřejňovat. Kromě novinek z obou stran české a německé hranice - Lužických a Žitavských hor a z Českého a Saského Švýcarska zazní také informace ze Správy národního parku. Představeno bude hostitelské město Česká Kamenice. Prozradíme, že v České Kamenici se představí Křišťálové údolí Visit Crystal Valley nebo nově vznikající projekt Hřebenovka v Českém Švýcarsku. Další program budeme postupně zveřejňovat na stránkách České Švýcarsko - Excelentní destinace a Lužické a Žitavské hory - neobjevený klenot pohraničí.

Kromě zajímavých přednášek zde dostanou prostor organizace a jednotlivci působící v cestovním ruchu formou bloku krátkých prezentací. V tomto velmi živém fóru bude možné během několika minut představit svůj produkt, projekt, nápad či organizaci z oblasti cestovního ruchu. Dále bude možné formou stánku prezentovat svůj subjekt či produkt včetně možnosti ochutnávky.

Tématem akce je "propojování", proto hlavními myšlenkami akce je propojení aktivních lidí působících v cestovním ruchu, sdílení informací o nápadech a produktech v regionu Lužických hor a Českého Švýcarska včetně jeho přilehlém okolí.

Akce je určena pro všechny zájemce v cestovní ruch jako jsou zástupci státní správy a samosprávy, podnikatelé, neziskové organizace a poskytovatelé služeb v turismu, pracovníci informačních center, média i veřejnost.

Veletrh navazuje na úspěšný první ročník Lužickohorského miniveletrhu cestovního ruchu.

Přihlášky budou spuštěny v předvánočním týdnu. Kompletní program bude zveřejněn v první polovině ledna.

Těšíme se na vás
Lužické a Žitavské hory - neobjevený klenot pohraničí
České Švýcarsko - Excelentní destinace

Začátek akce: 6. 2. 2020 8:30:00
Konec akce: 6. 2. 2020 18:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Svatební veletrh 2024
Dům kultury, Mladá Boleslav