Veletrh FOR PASIV 2020

Akce Praha

Veletrh FOR PASIV 2020
Veletrhy
Další akce ve městě Praha

Veletrh FOR PASIV

8. ročník veletrhu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb. Veletrh FOR PASIV představí vše o pasivních domech zděných i dřevostavbách, přichystáno bude jak poradenské centrum pro širokou veřejnost, tak nespočet inspirativních přednášek.
Veletrh je určen všem specialistům, odborníkům a těm, kdo se zajímají o nízkoenergetické, pasivní a nulové domy, ať už jsou to lidé, kteří řeší úspory energie v novém bydlení, či lidé, kteří si chtějí dopřát ještě dostatek výhod a pohodlí svého stávajícího domova, bydlet ekonomicky a ekologicky.

Své uplatnění zde najde každá firma, která se věnuje projektovému a rozpočtovému oboru, výstavbě a rekonstrukcím, dodávce stavebních materiálů a technického vybavení budov, diagnostice, auditům, financování či poradenství.

Veletrh FOR PASIV nabídne velmi atraktivní doprovodný program pro laickou i odbornou veřejnost. Nebude chybět poradenské centrum, které připravujeme opět ve spolupráci s Centrem pasivního domu. Novinkou pro 8. ročník je rozšíření souběhu o veletrh krbů, kamen a kotlů FOR THERM, který uspokojí poptávku vystavovatelů i návštěvníků v oboru vytápění tuhými palivy a biomasou.

Těším se na Vaši návštěvu !

Začátek akce: 6. 2. 2020 10:00:00
Konec akce: 8. 2. 2020 17:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Svatební veletrh 2024
Dům kultury, Mladá Boleslav