VELIKONOCE VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

 VELIKONOCE VE ZLATÉM JABLKU
Akce pro děti, Velikonoce, Zvyky a tradice
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: 571 817 111

Obchodní centrum Zlaté jablko ve Zlíně zpestří svým návštěvníkům velikonoční nákupy tematickým programem. V sobotu 20. a v neděli 21. dubna ožije přízemí prodejní galerie dílničkami s velikonočním tvořením, nebude chybět ani venkovský statek se zvířátky.

Atmosféru tradičních Velikonoc si mohou užít návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko 20. a 21. dubna od 11 do 16 hodin. Program je určený zejména pro děti, ale pobavit se mohou i jejich rodiče.

Připraveny jsou velikonoční dílničky a všechny děti, které se zapojí do tvoření, si budou moct své výrobky odnést s sebou domů. A co by to bylo za Velikonoce bez jejich tradičních symbolů – kraslic a pomlázky. Kraslice budou větší než obvykle, malovat a zdobit se totiž budou kachní vejce. Pomlázky se budou plést z proutků až metr dlouhých a kdo si nebude s pletením vědět rady, tomu pomůže obsluha dílničky.

V dalších stáncích bude připravený přírodní materiál na výrobu zvířátek. Z kousků dřeva budou děti vyrábět třeba kuřátka nebo zajíčky, případně i jiná zvířátka podle fantazie. Ze slámy a papíru pak budou plést zajíce.

Obzvlášť zajímavý bude velikonoční statek, kde si děti mohou prohlédnout i pohladit zvířátka, a to zcela bez obav, protože zvířátka budou umělá. A ty odvážnější si za pomoci obsluhy vyzkouší, jestli by zvládly podojit krávu.

Program je přístupný zdarma v přízemí prodejní galerie obchodního centra 20. a 21. dubna od 11:00 do 16:00 hodin.

 

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kino Klub Sušil, Bystřice pod Hostýnem
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
Dům kultury, Uherský Brod
Košt vína, Výstaviště Kroměříž, neděle 31.3.2024
Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, Kroměříž
Matýsek a jeho kamarádi
divadelní sál MKD, Mělník