Velikonoční jarmark 2019

Akce Benešov

Velikonoční jarmark 2019
Jarmarky a trhy, Velikonoce
Další akce ve městě Benešov

Velikonoční jarmark

Druhý jarmark na podporu rodící se čajovny Pod moruší se blíží!

Na své si opět přijdou milovníci jedinečné tvorby, přírody a vědomého přístupu k životu. Kromě čajových specialit, zdravých dobrot a skvělých stánků bude lákadlem nabitý hudební a přednáškový program:

(Časy jsou pouze orietační :))
10:00 Bezobalový obchod Rozmarýna / o ekologii bez obalu
11:00 Sirény / pěvecký sbor krásných žen
12:00 No a? / blues
14:00 Jarka Koudelka / zázraky včelí říše
15:00 Ext band / reggae
16:00 CMig / folk
17:00 Svarga a Slovanský kruh / slovanské tradice a zpěvy
18:00 Hudba duhy / rainbow jam

Pro ty, které trápí otázka, kam míří všechny igelitové pytlíky z odpadkového koše, máme super zprávu: na jarmarku bude mít premiéru BEZOBALOVÝ OBCHOD. P.S. Celý jarmark bude opět co možná nejvíce bez plastů!

Po celou dobu budou v provozu tvořivé DÍLNIČKY, pletení POMLÁZEK a stanoviště s PLACKOVAČEM ve spolupráci se Spolurádi. Dospělí, přístup pouze s dětmi do 12 let :-D

Dále opět připravujeme DAŘIŠTĚ - prostor k volnému dávání a přijímání, na kterém bude každý mít příležitost vybrat si z darovaných pokladů a obdarovat ostatní návštěvníky, nebo dokonce vznikající čajovnu krásnými věcmi. Jarní vánek do vašich domovů!
Nehromadíte třeba doma zbytečné : šaty - rostliny - nádobí, příbory- látky - jarní dekorace - knihy - hračky a vybavení dětského koutku - koberce a koberečky - lampy a lampičky, svícny, vázy... - tácy - věšáky - dózy - barvy, kreativní materiál...? Pošlete je do světa!

A dalším lákadlem pro lidi, kteří se snaží neplnit své domovy a popelnice hromadami zbytečností, je možnost, kterou tentokrát nabídne KOVÁRNA Šmakov: broušení a kalení nástrojů. Takže kutilové a zahradníci: pilky a kosy s sebou, budou jako nové:)

Všem, kteří by se chtěli do naší iniciativy zapojit, jsou (zatím jen pomyslné) dveře vznikající čajovny Pod moruší otevřené:)

9:00 – 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
BLEŠÁK A SWAP 26.05.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou