Velká oslava 20 let Zoo Chleby

Akce Chleby

Velká oslava 20 let Zoo Chleby
Akce pro děti
Další akce ve městě Chleby

Velká oslava 20 let Zoo Chleby

Největší akce v historii Zoo Chleby - hned dvoudenní kombinace oslav 20. výročí založení ZOO Chleby (5. června), Mezinárodního dne dětí (1. června) a také Světového dne her (28. května).

Program bude velmi bohatý. Sobotní dopoledne bude věnováno především Mezinárodnímu dni dětí, odpoledne výročí zoo a neděle pak Světovému dni her.

Těšit se můžete na dětské soutěže i atrakce, komentované prohlídky zoo, kulturní program (tanec, živá hudba...), vystoupení kouzelníka Magic Alexe (známého z pořadu Česko Slovensko má talent), zdarma pečené prase a pivo, opékání buřtů, turnaj v různých "obyčejných" hrách, bar, velmi bohatá tombola, kde bude vyhrávat např. každý třetí návštěvník, různé prodejní stánky (např. s dětskými knihami, květinami a pod.) atd. Vlastní blok programu bude mít čtyřnásobná mistryně světa v kickboxu Martina Ptáčková a dvojnásobný vicemistr světa v submission wrestlingu Josef Ptáček.

Zlatým hřebem bude slavnostní (první) vypuštění langurů duk do venkovního výběhu. Vzhledem k tomu, že jde o jejich historicky první chov v ČR a také o aktuálně nejvzácnější zvíře chované na území ČR, doufáme, že to bude pro všechny (a i pro ně samotné) velký zážitek.

Celovíkendový program bude připraven ve spolupráci s partnery naší zoo – Algidou (Unilever), hypermarketem Albert, společností Eko-kom, Pepsi a dalšími, ceny do tomboly věnovalo i několik spřátelených turistických cílů – Mirakulum, Staré Hrady, Zámek Loučeň, ZOO Park a Dinopark Vyškov, ZOO Dvůr Králové, ZOO Plzeň – děkujeme!

Se sobotní vstupenkou zaplatí dospělí v neděli jen dětské vstupné.

Podrobné info a program : http://www.zoochleby.cz/velka-oslava-6298/

Místo konání akce: ZOO Chleby, ZOO Chleby, Chleby 1, Chleby
Datum začátku akce: 3. Června 2017 09:00
Datum ukončení akce: 4. Června 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2222N 15.0917E

Případné změny si prověřte na webu akce Velká oslava 20 let Zoo Chleby

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce