VESNA

Akce Praha

VESNA
Koncerty
Další akce ve městě Praha

VESNA

První turné ojedinělé dívčí kapely Vesna #MyaVy je tady. Pořádná nálož energie, radost a chvíle spolu. Vesna poprvé v Malostranské Besedě!

Předprodej lístků na http://bit.ly/2n50pXp

Vesna je dívčí kapela zpěvačky a textařky Patricie Fuxové, kterou si vybrala jako předskokana i skandinávská zpěvačka Aurora. V listopadu 2018 Vesna vydala debutovou desku Pátá bohyně, za kterou získala nominaci Ceny Anděl na Objev roku. Hudebně se obrací ke kořenům, je charakteristická snovými texty a kombinuje folklór s popem. Pro Vesnu je příznačná silná vizuální stránka, která se zračí i v jejich nápaditých kostýmech. Na prvním turné se bude jednat o Eko kolekci přešívanou z již použitých fashion kousků.

S Vesnou spolupracovali zajímavé osobnosti z hudební branže, včetně Jelenů, kteří si je v roce 2018 vybrali jako předkapelu na své turné, dále Vojta Dyk, s nímž vznikl srdceryvný klip Láska z Kateřinic, ale také slovenská písničkářka Zuzana Smatanová. Vesna pokřtila své působění v doprovodu smyčcového orchestru 17. 1. 2019 v Obecním domě, teď vyráží na své první klubové turné #MyaVy a předvede písně z první desky i zbrusu novou hudbu, která bude představena fanouškům vůbec poprvé.

Těšíme se na Vás!

Sobota 23. listopadu 2019 v 20:30 až 22:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce