VII.ročník běhu pro Rebeku

Akce Pardubice

VII.ročník běhu pro Rebeku
Sportovní akce
Další akce ve městě Pardubice

VII.ročník běhu pro Rebeku

Charitativní běh pro Rebeku

18. dubna společně odstartujeme náš běh a protáhneme kosti po zimě. Doufáme, že se i letošní ročník vydaří a bude mít minimálně takový úspěch jako předchozí roky. Budeme dělat, co je v našich silách, abyste si běh užili vy i my :) Tak jdeme na to!

Kdy a kde
V sobotu 18. 4. 2020 - Pardubice (konkrétní místo bude upřesněno).

Trasy
Trasy budou jako obvykle i pro děti a kočárky a budou zveřejněny později. Ještě musíme dodat, že se trasy můžou v den akce trochu pozměnit z důvodu nepřízně počasí. Nechceme, abyste se někde brodili v blátě. Aktuální informace najdete na Facebooku.

Kdo
Těšíme se na vás všechny - běžce, neběžce, chodce, nechodce a všechny, kteří se zastaví jen poklábosit s přáteli a rodinou.

Tradičně musíme zmínit, že se NEJEDNÁ O ZÁVOD, ale o přátelské setkání těch, kteří chtějí pomoc Rebečce. Přestože víme, že všichni účastníci budou rozumní lidé a nebudou - jak se říká - nic lámat přes koleno, přesto bude na místě připravena sanita. Mile rádi uvítáme jak běžce, tak i ty, kteří by si trasu rádi jen prošli sami nebo s kočárkem či pejskem. Nejen vodítka, ale hlavně sáčky jsou nutné pro vaše pejsky.

Startovné
250 Kč při registraci předem (viz níže bude k dispozici registrační formulář)
300 Kč při registraci na místě
Děti do 150 cm zdarma
Občerstvení a zázemí
Malé občerstvení pro vás bude připraveno na místě. Budou zajištěny šatny pro vaše pohodlí. Jen prosíme, šatny nebudou hlídány, tak si tam nenechávejte cennosti.

K registraci předem
Po vyplnění formuláře vám na uvedený email přijde informace kam a jak zaplatit registrační dar. Jakmile zaznamenáme úhradu na účtu, zašleme vám potvrzení, se kterým přijdete na akci (v tištěné nebo mobilní verzi). Na místě je pak už jen nutné podepsat reverz (prohlášení o právní odpovědnosti). Toto prohlášení je nutno podepsat na každé sportoní akci jako je ta naše, takže to není nic neobvyklého, nebojte :)

K registraci na místě
Ti, kteří se nezaregistrují dopředu, se přijdou osobně registrovat k stánku přímo na akci. Místo pro registraci bude otevřeno od 8:30 a registrační dar bude 300 Kč. Stejně tak bude nutné podepsat již zmíněný reverz

Začátek akce: 18. 4. 2020 9:00:00
Konec akce: 18. 4. 2020 13:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
Jilemnice v pohybu
areál Kuvajt, Jilemnice
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč