Víkend plný slev a VIP hostů v Centru Černý Most: Holky z 3v1 a Dva tátové

Akce Praha

Jiné akce, Kultura, Setkání a srazy
Další akce ve městě Praha

Víkend plný slev a VIP hostů v Centru Černý Most: Holky z 3v1 a Dva tátové

 

Se startem podzimu si Centrum Černý Most připravilo tradiční akci se slevovou knížkou v období od 13. do 16. října. Slevovou knížku seženete na stránkách centra nebo přímo v pasáži, pak už jen stačí vyrazit na lov do vašich oblíbených obchodů. Kromě výhodných nákupů na vás ale také čeká zábavný víkendový program na centrálním náměstí plný workshopů, fashion stánků, soutěží o dárky, a hlavně VIP hostů. Dorazí Dva tátové se svou knihou a dámy z 3v1 se svým ikonickým merchem.

 

Co vás všechno čeká? 

 

Sobota 15. října 

 

Od 11 do 19 hodin budou na Centrálním náměstí k dispozici stánky soblečením, doplňky, šperky nebo hračkami. 

 

Od 11 do 14 hodin si všichni milovníci tvoření přijdou na své na workshopu macramé neboli textilní techniky vázání uzlů pod taktovkou www.ivetinyuzliky.cz (kapacita je 8 osob na jeden turnus a je zapotřebí se registrovat předem). 

 

Od 14 do 16 hodin do centra zavítají influenceři Dva tátové, kteří společně vychovávají své dcery, dvojčata Marušku a Adélku. Se svými sledujícími sdílí radosti i strasti rodičovství, provozují originální hračkářství a jsou také autory knih pro rodiče i děti. Na místě si budete moci poslechnout čtení z jejich knihy, vyfotit se s nimi nebo si knihy a hračky z jejich hračkářství prohlédnout a zakoupit. O vybranou knihu bude možné na místě soutěžit. Stánek s jejich zbožím bude k dispozici po celý den. 

 

Neděle 16. října 

 

Od 11 do 19 hodin budou na Centrálním náměstí k dispozici stánky s oblečením, doplňky, šperky nebo hračkami. 

 

Od 11 do 14 hodin si na DIY workshopu můžete vyrobit vlastní originální náramky a náušnice. 

 

Od 14 do 16 hodin budou přítomné dámy z 3v1: Nikol Leitgeb Štíbrová, Veronika Arichteva a Martina Pártlová. A pokud je alespoň trochu znáte, určitě víte, že o zábavu bude rozhodně postaráno. Holky budou mít po celý den na místě stánek se svou kolekcí oblečení, která se vyznačuje jejich ikonickými hláškami. Jejich zboží si můžete u stánku pohodlně vyzkoušet a případně zakoupit. O jejich kousky se bude na místě také soutěžit. 

 

Nákupní víkend také doplní zábavná 3D fotostěna a doprovodná hudba. A pokud jste soutěživí, neváhejte také sledovat sociální sítě Centra Černý Most, kde můžete vyhrát dárkové karty na nákupy a další hodnotné dárky od zapojených prodejců!

 


 

Jméno organizátora: Centrum Černý Most
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha