Visions of Atlantis

Akce Zlín

Koncerty
Další akce ve městě Zlín

Visions of Atlantis

VISIONS OF ATLANTIS překládají své „Wanderers Tour“ na podzim příštího roku!

Symphonic-metaloví VISIONS OF ATLANTIS jsou další kapelou, která je nucena v důsledku světové coronavirové pandemie přesunout celé své plánované „Wanderers Tour“ a přeplánovat tak i dva koncerty v České republice! Celá tato jejich jedinečná, dobrodružná, hudební cesta napříč nezkrotným oceánem, se tedy uskuteční až na podzim 2021! VISIONS OF ATLANTIS, s půvabnou zpěvačkou Clémentine Delauney v čele, vám dobijí baterky a pohladí duše v těchto nových termínech!

Aktuální deska kapely VISIONS OF ATLANTIS „Wanderers“ je plná až návykově melodických skladeb, které překračují hranice symfonického metalu. Navíc zdůrazňují až neskutečnou sílu duetů Clémentine Delauney a Michele Guaitoliho i obdivuhodnou chemii, která mezi těmito zpěváky funguje.
Určitě stojí za to si na tyto magické večery s kapelou VISIONS OF ATLANTIS počkat!

Ba co víc! Již dříve oznámení speciální hosté turné zůstávají! Stále se tedy můžete těšit na švédské piráty YE BANISHED PRIVATEERS, tedy kapelu, inspirovanou irskou a skandinávskou lidovou tvorbou a historií. Čeká vás folk metalové hudebně-divadelní představení v historických kostýmech. Kapela představí svoji novou, již čtvrtou desku, „Hostis Humani Generis“. Druhým speciálním hostem je anglická symphonic-metalová kapela AD INFINITUM. Kapela zpěvačky Melissy Bonny (Rage Of Light, Warkings). Je to směs heavy-metalu a krásných symphonických pasáží, které dokáží pohladit, jako křídla andělů, ale také probudit démona! Kapela vám představí své debutové album „Chapter I: Monarchy“.

Tak si prosím přepište do svých diářů data koncertů VISIONS OF ATLANTIS „Wanderers Tour 2021“!

30. 9. 2021 PRAHA, Nová Chmelnice a 2. 10. 2021 ZLÍN, Masters of Rock Café a přijďte!

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nové termíny koncertů!

19:00 - 23:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín