VLADIMÍR MIŠÍK & ETC,...

Akce Český Krumlov

VLADIMÍR MIŠÍK & ETC,...
Koncerty
Další akce ve městě Český Krumlov

VLADIMÍR MIŠÍK & ETC

VLADIMÍR MIŠÍK & ETC, JAMIE MARSHALL & THE AMPLIFIED ACOUSTIC BAND

Vladimír Mišík je jednou z nejvýraznějších osobností české populární hudby již od 60. let 20. století. Svou tvorbou ovlivnil celou řadu umělců ať už z hudebního, výtvarného či literárního prostředí.
Muzikanti pod značkou ETC však začali vystupovat v roce 1974. Vladimír Mišík s kapelou ETC přes mnohé personální změny a dvouletý zákaz činnosti v 80. letech koncertuje dodnes. Do roku 2007 vydal Vladimír Mišík & ETC… 10 řadových alb a několik dalších kompilací. Aktuální sestava ETC Vladimír Mišík – kytara, zpěv Petr „Kulich“ Pokorný – kytara Pavel Skála – kytara, zpěv Pavel Novák – basa Jiří Zelenka – bicí, zpěv Vladimír Pavlíček – housle

The Amplified Acoustic Band je pražská multižánrová hudební skupina s bluesovými kořeny kolem anglického písničkáře, zpěváka a vynikajícího kytaristy Jamieho Marshalla s bohatým autorským i převzatým repertoárem a výrazným aranžérským potenciálem. Jamieho doprovázejí zkušení muzikanti s bohatou hudební minulostí, kteří jsou výraznými personami na české hudební scéně. Celkový zvuk je navíc obohacen o sólový vokální projev Svatky Hlávkové Štěpánkové. The Amplified Acoustic Band vystupuje pravidelně na domácí i evropské klubové a festivalové scéně a v roce 2014 vydavá debutové šestipísňové album „Jamie Marshall´s Amplified Acoustic Band, které je z části autorské. The Amplified Acoustic Band může posluchačům nabídnout nevšední zážitek především díky charismatickému a osobitému zpěvu Jamieho, výborné instrumentaci a spontánnímu projevu muzikantů.

19:30 - 21:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce