Vlasta Redl & Vladimír Merta

Akce Třinec

Vlasta Redl & Vladimír Merta
Koncerty
Další akce ve městě Třinec

Vlasta Redl & Vladimír Merta

Vlasta Redl & Vladimír Merta s Honzou Hrubým

Letní scéna na Městském stadionu STARS.

Koncert legendárních muzikantů. Nejprve vystoupí písničkářská ikona Vladimír Merta s fenomenálním houslistou Janem Hrubým a o generaci mladším klavíristou Ondřejem Fenclem. Druhou, delší část večera, pak obstará moravský bard Vlasta Redl se svou famózní doprovodnou kapelou.

Husličky a Chtít chytit vítr v jednom večeru? Hudební svátek. Jak Redl, tak Merta s Hrubým představují na české scéně ojedinělé solitéry, nezaměnitelné stavební kameny zdejšího muzicírování, od nichž zhusta berou generace následovníků. Pódium spolu za celá desetiletí nesdíleli - k tomu dojde letos pouze na dvou koncertech, z nichž jeden se uskuteční právě v Třinci. Bezpochyby půjde o mimořádný a neopakovatelný hudební zážitek.

"Je možné, že během druhé části večera dojde k nějakému prolnutí, ale to bych nechal osudu," odpověděl strůjce myšlenky, klavírista Ondřej Fencl na otázku, zda si zahrají všichni společně.

Pozn. Plánování termínů a omezení divácké kapacity je výrazně ovlivněno současnou epidemiologickou situací. Uskutečnění jednotlivých akcí se bude odvíjet od platných vládních opatření* a aktuálních meteorologických podmínek. Za nepříznivého počasí budou představení přesunuta do divadelního sálu. Z důvodu omezení kapacity jsou nyní bohužel některá představení vyprodaná. Dojde-li ovšem k dalšímu očekávanému uvolnění restrikcí a souvisejícímu zvýšení kapacity sálů, budou na jednotlivá představení uvolněna další místa. O nových termínech akcí i dalších informacích o obsazenosti u jednotlivých představení vás budeme postupně informovat. Prosíme, sledujte nás.

* Návštěvníci musí dle vládních nařízení splňovat jednu ze tří podmínek „TNO“ (předložením Covid pasu nebo písemného potvrzení):
- 14 dní od ukončeného očkování (od aplikované druhé dávky) - Do 90 dní od prodělané nemoci COVID 19 - Negativní POC antigenní test ne starší 72 hodin, nebo negativní PCR test ne starší 7 dní, u dětí do 6 let není testování vyžadováno

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
METALLICA & SYMPHONY TRIBUTE SCREAM INC.
Multifunkční aula GONG, Ostrava
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava