Vojtěch Dyk & B-Side Band, bandleader Josef Buchta

Akce Česká Lípa

Vojtěch Dyk & B-Side Band, bandleader Josef Buchta
Koncerty
Další akce ve městě Česká Lípa

Vojtěch Dyk & B-Side Band, bandleader Josef Buchta

Vojtěch Dyk & B-Side Band chystají k oslavám kromě koncertů s JFO i speciální festivalový a klubový program.

Před deseti lety mnozí nevěřili v ambiciózní cíle brněnského B-Side Bandu bandleadra Josefa Buchty. Dnes jsou společně s Vojtěchem Dykem headlinery festivalů, vyprodávají haly, společně boří nepsaná pravidla tradičního big bandu a míří za hranice. Než tak učiní, rozhodli se připomenout českému publiku, ale i sobě, jak začínali a kde jsou dnes. Program, sestavený z nejúspěšnějších hitů uplynulé dekády, kapela představí 19. listopadu od 19 hodin v KD Crystal v České Lípě, ve spolupráci s agenturou BUJOART.

„Člověk by nevěřil, že to spolu vydržíme bok po boku 10 let. Že kromě koncertování se z nás stanou přátelé, co dohromady prodají statisíce vstupenek a naplní stovky hal a sálů,“ říká Josef Buchta, bandleader B-Side Bandu. „Nový program bude skvělý. Na své si přijdou jak ti, co jsou nám věrní od samého počátku, tak ti, kteří se do energie koncertů zamilovali v poslední době.“

Během koncertu s podtitulem "10 let Beat ve Swingu" zazní swingové aranže, se kterými kdysi vtrhli jako vítr na tuzemskou hudební scénu, i originální písně z dřívějších tour. Zlatým hřebem bude sada současných tanečních songů, které všichni fanoušci dobře znají. Na pódiu návštěvníci navíc uvidí originální projekce vtipně mapující průběh společné životní dekády.

Vstupné:1000.00 Kč

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Koncert filmové hudby
Eurocentrum, Jablonec nad Nisou
Volupsije: 55 let
Eurocentrum, Jablonec nad Nisou