Vojtěch Dyk

Akce Praha

Vojtěch Dyk
Koncerty
Web organizátora:
vojtechdyktour.cz/
Další akce ve městě Praha

Vojtěch Dyk & The Puppini Sisters (UK) & B-Side Band v Rudolfinu

Speciální swingový program!
Unikátní spojení, které již několikrát uchvátilo české publikum vystoupí v Rudolfinu!
The Puppini Sisters, Vojtěch Dyk & B-SIDE BAND mají za sebou po loňském úspěchu na festivalu Moravia Music Fest v letošním roce dva absolutně vyprodané koncerty na věhlasném mezinárodním festivalu Smetanova Litomyšl. Mezi všemi interprety vzplanula velmi silná umělecká jiskra a tak společně plánují i další aktivity v budoucnu a to nejen v České republice.

Vojtěch Dyk & B-Side band, bandleader Josef Buchta
Jedinečné spojení profesionálního brněnského big bandu a zpěváka, herce a skvělého performera je jeden z nejsledovanějších projektů české kulturní scény, jež vyprodává haly. V letošním roce jedou velmi úspěšné již šesté turné v řadě. V roce 2012 bylo jejich společné úsilí oceněno cenou Anděl (Czech Music Award). Brněnský big band vloni oslavil své 10. výročí a patří mezi nejvyhledávanější hudební tělesa ve svém žánru. Na kontě má spolupráci s dalšími tuzemskými hudebními hvězdami jako jsou Tereza Černochová či Matěj Ruppert, tak se zahraničními světovými hvězdami Kurtem Ellingem (USA) či New York Voices (USA).

The Puppini Sisters (UK)
Marcella Puppini, Kate Mullins a Emma Smith – tři dámy, které si své publikum získávají těsnými harmoniemi, swingovými re-aranžemi moderních populárních songů a dokonalým retro-futuristický smyslem pro módu. Momentálně jsou nejproduktivnější skupinou svého typu a mezi jejich fanoušky se hrdě hlásí například i princ Charles, The Manhattan Transfer a Michael Bublé, se kterým úzce spolupracovaly. Získaly ocenění Gold Disc či Multi Platinum disc a objevují se na nejprestižnějších světových podiích - v Londýně, Paříži, L.A., New Yorku nebo na Glastonbury Festivalu.

Místo konání akce: Rudolfinum, Praha
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/vojtech-dyk-b-side-band-bandleader-josef-buchta-tour-2017-rudolfinum-praha-1053121
Datum začátku akce: 6. Listopadu 2017 20:00
Datum ukončení akce: 6. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.09N 14.4156E

Případné změny si prověřte na webu akce Vojtěch Dyk & The Puppini Sisters (UK) & B-Side Band v Rudolfinu

Jméno organizátora: Vojtěch Dyk & B-Side band
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce