Vsetínský majáles 2019

Akce Vsetín

Vsetínský majáles 2019
Zábava, párty
Další akce ve městě Vsetín

Vsetínský majáles 2019

Not Yet
Studenti vsetínského Masarykova gymnázia, hrají covery českých i zahraničních interpretů a skupin, které si sami nově aranžují.

All Style Unit
Taneční streetdancová skupina, která působí pod záštitou TJ Sokol VSetín a sbírá úspěchy po celorepublikových soutěžích. V čele skupiny stojí lidé, pro které se tanec stal nejen životním stylem.

Thom Artway
Zpěvák, textař a kytarista Thom Artway patří aktuálně k nejuznávanějším mladým muzikantům české hudební scény. První singl I Have No Inspiration (2015) zaznamenal obrovský úspěch. Stal se hitem a na více než rok a půl ovládl přední příčky českých hitparád. Za debutové album Hedgehog získal Thom hned dvě Ceny Anděl 2016 České hudební akademie, a to v kategoriích Zpěvák roku a Objev roku. Ve Vsetíně vstoupí se svojí kapelou.

Criminal Colection
Vsetínská tříčlenná kapela Criminal Colection se za posledních pár let vypracovala do pětky toho nejlepšího, co Česká republika nabízí v kategorii punkrocku. Jejich energií a humorem nabité show jsou neopakovatelným zážitkem, který sklidil obdiv a uznání i u lidí, kteří daný styl zdaleka neposlouchají.

Kapitán Demo Original
Má za sebou dva vyprodané křty v klubu Roxy, kde představil nové album Mládí v trapu. Kapitán Demo má kontroverzní vzezření, chování i texty. Vlastním jménem Jiří Burian je synem písničkáře, hudebníka a spisovatele Jana Buriana a vnukem hudebního skladatele a divadelníka E. F. Buriana. V letošním roce byl nominován na Cenu Anděl. Vystupuje se 3 hudebníky a DJ.

17:30 – 22:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
TECHTLE MECHTLE - ALL INCLUSIVE BIBIONE
Společenský dům Sušil, Bystřice pod Hostýnem
CAVEWOMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha