Všichni jsme jeden tým – přehlídka složek IZS v Centru Černý Most

Akce Praha

Všichni jsme jeden tým – přehlídka složek IZS v Centru Černý Most
Akce pro děti
Další akce ve městě Praha

První zářijová sobota bude v Centru Černý Most patřit těm, kteří dennodenně dohlížejí na naše bezpečí a jsou připraveni zasáhnout, kdykoliv si to situace žádá. Rozhodně je nepřehlédnete, před západním vstupem do Centra a na Central Plaza se to celý den bude hemžit reflexními obleky i těžkou technikou. Zveme vás na den IZS: Všichni jsme jeden tým.

 

V amerických akčních filmech se padouchům většinou podaří z vězeňského autobusu uprchnout. Jak je ale zabezpečený skutečný vůz pro přepravu stíhaných osob a trestanců, který používá Vězeňská služba České republiky?

Zajímá vás, jak probíhá zásah speciálních jednotek Národní protidrogové centrály a jaká příprava mu předchází? Máte tušení, jakou výbavu potřebuje ke své práci profesionální pyrotechnik, co všechno musí na povel zvládnout záchranářský pes, kdy jsou do akce povolání příslušníci Vodní a potápěčské záchranné služby a za kolik vteřin zrychlí z 0 na 100 nejmodernější vůz BMW 745e, ve kterém dopravní policisté hlídají bezpečnost na našich dálnicích?

Příslušníci IZS v čele s hasiči, zdravotníky a policisty vás v sobotu 5. září od 10 do 18 hodin nechají nahlédnout pod pokličku své každodenní práce i krizových postupů. Přijďte si prohlédnout historické i nejmodernější kusy techniky pořádkových a záchranných složek včetně policejních dronů a čtyřkolek, zásahových vozů a další specializované techniky. V celodenním programu se můžete těšit na dynamické ukázky práce všech specialistů. Řadu činností si pak zájemci mohou zkusit i na vlastní kůži.

Jménem celého týmu IZS se na vás těšíme v sobotu 5. září od 10.00 před západním vstupem do Centra Černý Most.

Více informací o programu akce najdete na webových stránkách Centra www.centrumcernymost.cz

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT! 10:00
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha
MICHAL K SNÍDANI
Divadlo Bez Zábradlí, Praha