VÝSTAVA KOSTÝMŮ “POHÁDKY NAŠEHO DĚTSTVÍ” VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

VÝSTAVA KOSTÝMŮ “POHÁDKY NAŠEHO DĚTSTVÍ” VE ZLATÉM JABLKU
Akce pro děti, Festivaly, Výstavy
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: info@zlatejablko.cz
Už od 1. září zde mohou návštěvníci zhlédnout výstavu originálních filmových kostýmů pod názvem „Pohádky našeho dětství“.

První hvězdy stříbrného plátna mohou návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně potkat už od 1. září. Začíná zde totiž výstava kostýmů z pohádek a dětských filmů, která je jednou z předzvěstí blížícího se 60. Zlín Film Festivalu.

 Kostýmy jsou umístěny v prvním poschodí podél ochozu. „Výstavu originálních exponátů z Barrandov studia pořádáme společně už po čtvrté,“ uvedl Jiří Kratochvíl, ředitel Zlatého jablka. „Vystaveny budou kostýmy z pohádek Honza málem králem, Princezna ze mlejna, Kočičí princ i ze seriálů Pan Tau a Křeček v noční košili.“

 Spatřit kostýmy Honzy, princezny, pana Tau a dalších oblíbených postav bude možné od 1. do 12. září po celou otevírací dobu obchodního centra.

 Všechny exponáty jsou originály z natáčení a pro účely výstavy je zapůjčilo ze své unikátní sbírky Barrandov Studio, jedno z nejstarších, největších a nejvyhledávanějších filmových studií v Evropě.

 

Více na www.zlatejablko.cz

Jméno organizátora: ozc zlín
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce