WEEKend street food ZOOna! V bývalém Trojském pivovaru!

Akce Praha

WEEKend street food ZOOna! V bývalém Trojském pivovaru!
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Praha

WEEKend street food ZOOna! V bývalém Trojském pivovaru!

Další street food v ZOOně bývalého Trojského pivovaru. Tento WEEKend se můžete těšit na mezinárodní gastronomii, v podání těch nejlepších street food prodejců u nás.

Nejunikátnější prostory, které u nás nemají obdoby!

Sledujte nás! Každý den zveřejníme jeden z našich street food stánků.

1. Rollovaná domácí zmrzlina z čerstvě nasekaného ovoce!

2. Burgery- Kaiser Franz (Hovězí s anglickou slaninou, goudou a domácí majonézou. Jehněčí s ovčím sýrem, řeckými tzatziki a rukolou)

3. Profesionální káva (i ledová) od profesionálního baristy Petra Hübla. Mimo to, ho baví hrát si s chutěmi a jak to dopadlo si můžete ověřit v jeho druhé sekci molekulární gastronomie, stojí to za to!

4. Little Mexiko, tyhle kluci se v kuchyni umí otáčet. Výsledkem jsou výborné kuřecí Quesadillas, wrapy, nachos a mnoho dalších mexických specialit.

5. Milovníky asijské kuchyně tento týden potěšíme máme pro vás hned dva zástupce. Prvním jsou street food Vietnam, kteří navštěvují všechny street foody po celé republice a inspiraci si vozí ze zahraničí.

6. Dalším je Thai chefs, kteří zastupují thajskou kuchni. Tyto parádní smažené jarní závitky a nejen ty, prostě musíte ochutnat a k tomu třeba mladý kokos?

7. Nás tradiční stánkař, který se do tohoto industriálního místa zamoloval je Petr Hübl, který vám připraví tu nejlepší kávu, kterou si můžete na streetu dokonce i ledovou! Mimo to, ho baví hrát si s chtěmi a jak to dopadlo si můžete ověřit v jeho druhé sekci molekulární gastronomie, stojí to za to!

8. Gastro prodejce, jenž pozvedl street food na další úroveň je bez pochy Flavor Point. Tento víkend má pro vás připravenou skvělou bůčkovku na chlebu, osvěžující gazpacho polévku nebo Ceasar salát.

9. Wow waffle jsou sladkost, která vás potěší především tím, že si ji můžete vybrat podle své chuti. Je libo waffle s nutelou zmrzlinou a jahodami? Nebo co takhle waffle se smetanou banánem a oreo sušenkami? Meze se nekladou vše je jen na vás.

10. Lokální pivovar bubenč si pro vás připraví jedno vlastní a jedno speciální pivo z minipivovaru. Tohle točené pivečko do skla potěší především v horkých dnech.

11. Kluci od grilu jsou tu s námi od začátku a k létu ten gril prostě patří! Je super si vychutnat letní pohodu s grilovaným pupkem, pečenámi bramborami a zeleninou nebo super chilli con carne na topince.

12. Tento víkend se vám nově představí také těstovinky od italského šéfkuchaře, který se postará o to, aby vám co nejblíže přiblížil chuť Itálie v tak netradičním prostoru jakým je Art and food ZOOna.

13. Na závěr skončíme jak jinak, než špičkovými světovými víny a prossecy z celého světa, která u nás mají také vlastní stánek. Ať už si dáte cokoliv tady nikdy nešlápnete vedle.

To je to nejlepší ze street food & drinks, které u nás najdete.



Pro vaše ratolesti bude opět připravený 1000m² velký zábavní park- skákací hrad, obrovská skákací trampolína, dráha pro koloběžky, hala pro šlapací motokáry. To vše za jednorázový poplatek 100kč na dítě na neomezeně dlouhou dobu.


V sobotu odpoledne vám k obědu zahrajeme na piano příjemný jazz. :)


Těšíme se na vás tento víkend mezi 10-20hod.

FB: Art&Food ZOOna

Místo konání akce: Art&Food ZOOna, U Trojského zámku 4/1, Praha
Datum začátku akce: 3. Června 2017 10:00
Datum ukončení akce: 4. Června 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1148N 14.4108E

Případné změny si prověřte na webu akce WEEKend street food ZOOna! V bývalém Trojském pivovaru!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno