YAMATO - Passion

Akce Hodonín

Jiné akce
Další akce ve městě Hodonín

YAMATO - Passion

Legendární japonský soubor sestavený z těch nejlepších „Taiko“ bubeníků se po dvou letech vrací zpět do České republiky s novou show „Passion“

Oblíbení bubeníci YAMATO přijedou představit svou novou show „Passion“ do 11 měst České republiky. Jejich jedinečné vystoupení budete moci vidět postupně v Plzni, Pardubicích, Liberci, Praze, Českých Budějovicích, Hodoníně, Jihlavě, Olomouci, Brně, Zlíně a turné zakončí v Ostravě!

YAMATO v roce 2018 oslavilo 25 výročí své existence. V rámci oslav tohoto výročí skupina absolvovala téměř 3 500 vystoupení v 54 zemích pro téměř 8 milionů diváků.
Od svého založení, v roce 1993, se YAMATO drží motta: „ Jeďme tam, kde nás zvou! Dejme světu energii!“.

Nové koncepční představení - „Passion“ – oslavuje vášeň jako hybatele všeho. Program si dává za cíl způsobit výbuch obrovské vášně. K dosažení naprosto dokonalé show je nutná nejen pevná vůle a fyzická síla, ale především VÁŠEŇ, která pohání vše vpřed. VÁŠEŇ byla vždy skryta v pozadí všech předchozích programů skupiny: duše, tělo a rytmus srdce.
Jak říká zakladatel souboru Masa Ogawa: „Vášeň inspiruje všechny! Nic neříkejte – jenom udržujte plamen naší vášně! „ Během dvouhodinové show budou diváci naprosto uchváceni a překvapeni množstvím energie, kterou jim členové souboru z pódia předají!

990 Kč

v 20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce