YAMATO – „PASSION“

Akce Zlín

Koncerty
Další akce ve městě Zlín

YAMATO – „PASSION“

YAMATO – legendární japonský soubor sestavený z těch nejlepších „Taiko“ bubeníků se po dvou letech vrací zpět do České republiky s novou show „Passion“

YAMATO v roce 2018 oslavilo 25 výročí své existence. V rámci oslav tohoto výročí skupina absolvovala téměř 3 500 vystoupení v 54 zemích pro téměř 8 milionů diváků.
Nové koncepční představení - „Passion“ – oslavuje vášeň jako hybatele všeho. Program si dává za cíl způsobit výbuch obrovské vášně. K dosažení naprosto dokonalé show je nutná nejen pevná vůle a fyzická síla, ale především VÁŠEŇ, která pohání vše vpřed. VÁŠEŇ byla vždy skryta v pozadí všech předchozích programů skupiny: duše, tělo a rytmus srdce. Jak říká zakladatel souboru Masa Ogawa: „Vášeň inspiruje všechny! Nic neříkejte – jenom udržujte plamen naší vášně! „ Soubor YAMATO založil v roce 1993 Masa Ogawa v Prefektuře Nara, která je považována za „kolébku japonské kultury“. V současné době zde soubor stále sídlí a s tradičními japonskými bubny „Wadaiko“ cestuje po celém světě. Během jejich velkolepé bubenické show , kde se mísí bubnování s tradičními japonskými motivy, je použito několik desítek originálních japonských bubnů (včetně bubnu „Odaiko“ vyrobeného z ohromného více než 400 let starého stromu).

Čas konání: 20:00


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Kamelot
Zelenáčova Šopa, Zlín
Tereza Mašková Tour 2024
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE BACKWARDS - Beatles revival
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín