YAMATO – „PASSION“

Akce Zlín

Jiné akce
Další akce ve městě Zlín

YAMATO – „PASSION“

Turné věhlasných japonských bubeníků YAMATO se přesouvá na rok 2022!
YAMATO – legendární japonský soubor sestavený z těch nejlepších „Taiko“ bubeníků se měl po třech letech vrátit zpět do České republiky se zbrusu novou show „Passion“! Bohužel, vzhledem ke stále nejisté situaci ve světě kvůli coronavirové pandemii, různým bezpečnostním opatřením v jednotlivých zemích, které znemožňují bezpečné a bezproblémové cestování a v neposlední řadě také s přihlédnutím ke zdraví vás, fanoušků, se celé turné posouvá až na podzim roku 2022! Nebojte se, oblíbení bubeníci YAMATO přijedou představit svou novou show „Passion“ do všech 11 měst České republiky, která byla původně plánována! Od svého založení, v roce 1993, se YAMATO drží motta: „Jeďme tam, kde nás zvou! Dejme světu energii!“. Pozor! Již zakoupené vstupenky na představení zůstávají v platnosti i na nové termíny turné!

YAMATO – legendární japonský soubor sestavený z těch nejlepších „Taiko“ bubeníků se po dvou letech vrací zpět do České republiky s novou show „Passion“
YAMATO v roce 2018 oslavilo 25 výročí své existence. V rámci oslav tohoto výročí skupina absolvovala téměř 3 500 vystoupení v 54 zemích pro téměř 8 milionů diváků. Nové koncepční představení - „Passion“ – oslavuje vášeň jako hybatele všeho. Program si dává za cíl způsobit výbuch obrovské vášně. K dosažení naprosto dokonalé show je nutná nejen pevná vůle a fyzická síla, ale především VÁŠEŇ, která pohání vše vpřed. VÁŠEŇ byla vždy skryta v pozadí všech předchozích programů skupiny: duše, tělo a rytmus srdce. Jak říká zakladatel souboru Masa Ogawa: „Vášeň inspiruje všechny! Nic neříkejte – jenom udržujte plamen naší vášně! „ Soubor YAMATO založil v roce 1993 Masa Ogawa v Prefektuře Nara, která je považována za „kolébku japonské kultury“. V současné době zde soubor stále sídlí a s tradičními japonskými bubny „Wadaiko“ cestuje po celém světě. Během jejich velkolepé bubenické show , kde se mísí bubnování s tradičními japonskými motivy, je použito několik desítek originálních japonských bubnů (včetně bubnu „Odaiko“ vyrobeného z ohromného více než 400 let starého stromu).

Čas konání: 20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce