ZA VELIKONOČNÍ ATMOSFÉROU DO ZLATÉHO JABLKA

Akce Zlín

ZA VELIKONOČNÍ ATMOSFÉROU DO ZLATÉHO JABLKA
Akce pro děti, Tradice a řemesla, Zvyky a tradice
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: 571 817 111

O velikonočním víkendu ožije obchodní centrum Zlaté jablko svátečními zvyky. Program „Tvořivé Velikonoce“, který potěší zejména nejmenší návštěvníky, nabídne malování kraslic, pletení pomlázky, tradiční jarmark, hrací zónu i příležitost složit tovaryšské zkoušky. Domů si tak děti mohou odnést nejen vlastnoručně omalovaná vajíčka či upletené tatary, ale také osvědčení velikonočního koledníka. Sváteční zábava je připravena na sobotu 31. března a neděli 1. dubna vždy od 11 do 16 hodin.


Dekorace v interiéru obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně nenechají nikoho na pochybách, že se zde rozhodli naplno oslavit svátky jara. Květinová výzdoba i velcí malovaní zajíci již zdobí prodejní galerii. Během svátečního víkendu pak přibude velikonoční program určený především pro děti.

 V tvořivých dílničkách si malí návštěvníci budou moci ozdobit kraslice nebo uplést pomlázku a svůj výtvor si pak samozřejmě odnést domů jako dárek. Novinkou jsou tovaryšské zkoušky. Kdo předvede svou zručnost a schopnosti při jejich skládání, obdrží osvědčení velikonočního koledníka. 

Zábavu i poučení dětem nabídne velikonoční statek se zvířátky. Vyzkoušet si zde mohou třeba to, jestli zvládnou podojit krávu. Zvířátka nebudou živá, a tak se děti nemusejí obávat si je pohladit, zblízka prohlédnout nebo se s nimi vyfotit.

 Program je přístupný zdarma v přízemí prodejní galerie obchodního centra 31. března a 1. dubna od 11:00 do 16:00 hodin.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kino Klub Sušil, Bystřice pod Hostýnem
Košt vína, Výstaviště Kroměříž, neděle 31.3.2024
Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, Kroměříž
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
Dům kultury, Uherský Brod