ZAČNĚTE PRÁZDNINY V ČEJKOVICÍCH 2018

Akce Čejkovice

Akce pro děti
Další akce ve městě Čejkovice

ZAČNĚTE PRÁZDNINY V ČEJKOVICÍCH

Ve dnech 5. a 6. července můžete zavítat opět k nám do Čejkovic, kdy pro vás v tyto dva horké, sváteční letní dny budou otevřeny vybrané sklepy. Můžete tak zavítat přímo na návštěvu do výrobních prostor, ochutnat ve skleničce jedinečný rukopis každého vinaře a pozvolna pozorovat zapadající slunce.


Každoročně ve dnech 5. a 6. července můžete zavítat opět k nám do Čejkovic, kdy pro Vás v tyto dva horké, sváteční letní dny budou otevřeny vybrané sklepy.

Můžete tak zavítat přímo na návštěvu do výrobních prostor, ochutnat ve skleničce jedinečný rukopis každého vinaře, zchladit se, okusit dobrá vína, zakousnout něco dobrého a pozvolna pozorovat zapadající horké slunce za obzor.

V době od 13:00 do 19:00 můžete navštívit vybraná vinařství. Degustace vzorků u vinaře stojí jednotně 100 kč. Vína, která vám budou chutnat si můžete ihned zakoupit.
V tyto dny pro Vás bude také volně přístupný místní bylinkový ráj Sonnentor a výrobní prostory ve vinařství Sýkora. Po domluvě možno také prohlídky Templářských sklepů a místního domku T.G.Masaryka, který v Čejkovicích žil - kdy jindy si připomenout kus historie, než-li ve státní svátky.

K dobrému vínu patří také dobré jídlo, proto v tyto dva dny budete mít možnost ochutnat místní speciality, které Vám rádi nabídnout ve vinařství Škrobák, vinárně U Templářských rytířů, v místním Hotelu Zámek Čejkovice a restauraci Zemědělská a.s. Čejkovice.

Ve čtvrtek 5. července od 19.hodin před Vinným barem a Vinárnou U Templářskch rytířů posezení s CM VOJARA Antoína Pavluše (akce se koná za každého počasí, budou přichystány party stany).

Začněte prázdniny u nás a přijeďte se přesvědčit, že slunce zapadá i v Čejkovicích.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce