ZAHRADNÍ SLAVNOST VE STYLU PRVNÍ REPUBLIKY 2018

Akce Kutná Hora

ZAHRADNÍ SLAVNOST VE STYLU PRVNÍ REPUBLIKY 2018
Slavnosti
Další akce ve městě Kutná Hora

ZAHRADNÍ SLAVNOST VE STYLU PRVNÍ REPUBLIKY

Na začátku prázdnin ožije areál zahrad bývalé jezuitské koleje, dnes sídla Galerie Středočeského kraje /GASK/ zahradní slavností ve stylu První republiky. Již nyní se můžete těšit na výlet za dobovou hudbou, zpěvem, tancem, módou a zejména vynikající gastronomií. 
Letos slavíme 100. výročí vzniku republiky, v Kutné Hoře se navíc natáčí již třetí série úspěšného televizního seriálu První republika, tedy důvodů, proč prožít ve městě stříbra pohodový den se skvělou gastronomií a v duchu minulého století se najde hned několik.
Ruku k dílu přiloží nejenom mistři kuchaři z Kutné Hory, pozvání přijali i zástupci Pražského kulinářského institutu, originální hudební soubory swingové a dobové hudby, představí se prvorepubliková moda, sběratelé a nadšenci pro dobu začátku 20.století, znalci místních společenských poměrů, Veteran Car Club Praha i produkce seriálu a další a další. Bude toho dost na celý den, pro děti i pro dospělé. Zapište si tedy do diářů datum 5. července, budeme se na vás těšit!

Zahradní gastronomickou slavnost pro vás pořádají Kutná Hora gastronomická a GASK - Galerie Středočeského kraje pod laskavou záštitou hejtmanky Středoského kraje paní Ing. Jaroslavy Pokorné Jermanové a náměstka pro oblast kultury a památkové péče Středosčeského kraje pana Mgr. Karla Horčičky. Partnerem akce je Město Kutná Hora a Dramedy Productions s.r.o.

5. 07. 2018, 11:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce