Žamberský DUATLON - MČR v duatlonu 2018

Akce Žamberk

Sportovní akce
Další akce ve městě Žamberk

Žamberský DUATLON - MČR v duatlonu

V sobotu 22. září se v zámeckém parku uskuteční již 28. ročník Žamberského Duatlonu. Z pověření ČTA se již po osmé v řadě koná jako Mistroství České republiky. Především je to ale stále veřejný závod určený pro všechny nadšence běhu a jízdy na kole.
Před hlavním závodem budou již tradičně odstartovány dva závody žactva, a to jako veřejný závod. Na závěr je pro ty nejmenší závodníky připraven tradiční MINI duatlon. Centrum závodu bude stejně jako v minulých letech v Zámeckém parku na asfaltovém hřišti u SVČ ANIMO.
Statut závodu: Mistrovství České republiky v duatlonu pro rok 2018 pro kategorie dorostu, juniorů a dospělých a pro kategorii klubů. Veřejný závod žactva.
Místo závodu: Žamberk, Zámecký park, prezentace: SVČ ANIMO Žamberk - PÁ a SO, start: dle kategorií
Podrobné informace, propozice a přihlášky na: duatlonzamberk.cz

Důležité upozornění: z důvodu konání MČR v duatlonu budou v sobotu 22. září 2018 od 10:30 do 11:45 hodin uzavřeny pro veškerý provoz tyto silnice a ulice: silnice v parku; silnice III. třídy Lukavice - Žamberk v úseku od napojení silnice z parku, ulice 28. října po křižovatku s ulicí Sokolovská; ulice Sokolovská, Fučíkova; ulice Nádražní od Rotace po Bühler; silnice III. třídy Žamberk - Písečná v úseku od železničního přejezdu po kruhový objezd v Písečné; silnice III. třídy Písečná - Letohrad v úseku od kruhového objezdu po odbočku na „zkratku“ do Lukavice.
Podrobné informace o uzavírkách včetně mapy na: www.duatlonzamberk.cz.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč