ZDENĚK IZER - NA PLNÝ COOLE

Akce Litovel

ZDENĚK IZER - NA PLNÝ COOLE
Jiné akce
Další akce ve městě Litovel

ZDENĚK IZER - NA PLNÝ COOLE

Zábavný pořad známého imitátora, moderátora, herce a komika.

Pořad, ve kterém se diváci budou moci setkat s jedinečným a nezaměnitelným humorem Zdeňka Izera. Jako vždy přijdou na řadu oblíbené zábavné scénky, parodie, mnoho skvělých vtipů a imitování celé řady populárních českých i zahraničních zpěváků a zpěvaček. Vystoupení je opět obohacené videoprojekcemi nejrůznějšími zábavnými kostýmy a převleky a světelnými efekty.
Herec a moderátor Zdeněk Izer se narodil 7. září 1966. Po nepřijetí na střední grafickou školu se vyučil automechanikem. Komikem byl už ve svém dětství, k velké nevoli, jak sám říká, svých pedagogů. Není proto divu, že své povolání opustil a stal se moderátorem, hercem, ale hlavně skvělým komikem. Do podvědomí diváků se dostal ve dvojici s Markem Dobrodinským, v posledních letech jej nahradil Petr Freund. Zdeněk Izer natočil mnoho zábavných televizních pořadů (Na Palmě!, Telebazar, Kinobazar, Pípšoubazar, Jen blbni! a další). Nezapomenutelná je jeho série kazet a CD (Policejní akademie, Ve dne zataženo, v noci roztaženo!, Nemocnice na kraji vesnice a další). Velmi úspěšná jsou i jeho divadelní představení a profesionální moderátorství jakýchkoli akcí. Když má výjimečně volno, věnuje se psovi, zahrádce a rybaření.

Zábavný celovečerní pořad můžete navštívit v úterý 8. března od 19 hodin ve Velkém sále Záložny. Vstupné v předprodeji 300 Kč.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce