Zimní Deskování v Brně

Akce Brno

Zimní Deskování v Brně
Festivaly
Další akce ve městě Brno

Zimní Deskování v Brně

ENGLISH BELOW

Deskování je malý festival deskových her, který v Brně pravidelně pořádá Deskoherní klub. Festival, který je pořádán již několik let, má čtyři části - jarní, letní, podzimní a zimní.

Na co se můžete těšit?
Především na spoustu her! Na místě bude k dispozici celá sbírka Deskoherního klubu a samotného BLACK OILu, což celkově dělá více než 200 titulů, mezi které patří jak klasiky, tak i hromada novinek. Na místě bude tým organizátorů (GURU), na které se můžete kdykoliv obrátit a oni Vám s radostí vysvětlí, doporučí, či pomůžou s jakoukoliv hrou. Jako vždy nebude chybět výborné místní jídlo (je zde možnost i vegetariánského jídla) a pití, takže budete moct hrát deskovky celý den. Samozřejmě nebudou chybět ani turnaje, kde budete moct vyhrát deskovky! Bližší informace k turnajům dodáme brzy.

Vstupné na jeden den je 40 Kč na osobu, popřípadě nabízíme v pátek možnost zakoupení vstupenky na celý víkend za akční cenu 80 Kč. Děti pod 10 let mají vstupné zdarma. Děti jakéhokoliv věku jsou samozřejmě vítány, stejně tak jsou povolení i pejsci, ovšem mějte na paměti, že je na místě poměrně hluk.

Přijďte si s námi užít víkend plný deskovek s kamarády. Těšíme se na Vás!

ENG:
Deskovani is a small festival of board games that is organized by Deskoherni klub in Brno. The festival, which has been in existence several years, has four parts – spring, summer, autumnal, and winter.

Schedule:
Friday: 16.00 – 00.00
Saturday: 10.00 – 00.00
Sunday: 10.00 – 16.00

What can you look forward to?
Primarily for a lot of games! There is going to be a full collection of Deskoherni klub and also collection of BLACK OIL, which means more than 200 games in total! You can expect not only classics but also many new releases, mostly from Czech publishers. There is also going to be a list of English friendly games. On the spot will be a team of organizers (GURU) that you can ask anytime, and they will explain, recommend, or help you with any game. As always, BLACK OIL will have a various delicious meals (a few are only vegetarian friendly, no vegan food) and drinks, so you can enjoy board games all day long. More information about tournaments will be released soon.

Entrance fee is 40 CZK per day/per person. There is also possibility of buying a weekend ticket (= for all three days) on Friday for 80 CZK. Children under 10 years has a free entrance. Children of all ages are welcome, and so are dogs, but please, bear in mind that there is a lot of noise.

Come and enjoy weekend full of board game together with friends! We can’t wait to see you.


Vzhledem k GDPR, bychom Vás rádi informovali o tom, že se na této akci budou pořizovat fotografie. Tyto fotografie budou zveřejněny na na Facebookové stránce a také na jakékoliv stránce, kterou budeme v budoucnu spravovat. Tyto fotografie budou využity k propagaci Deskoherního klubu a nebudou poskytovány třetí straně. Účastí na akci souhlasíte s tím, že budete fotografováni.

***
According to GDPR, we are informing you all that there will be photographs taken at this event. The photographs will be displayed on our Facebook page, they might appear on any other web page we will manage in the future. These photographs will be used to promote Deskoherni klub. These photographs will not be sold to third parties. By coming to the this event, you agree with your photographs being taken.

Začátek akce: 6. 3. 2020 16:00:00
Konec akce: 8. 3. 2020 16:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky