Zkoleduj se v Českých Budějovicích

Akce České Budějovice

Zkoleduj se v Českých Budějovicích
Akce pro děti, Koncerty
Web organizátora:
zkoledujse.cz
Další akce ve městě České Budějovice

Zkoleduj se v Českých Budějovicích

Pomáhat a přitom si společně hrát a zpívat může každý. Zažijte letos Vánoce jinak!

Sdružení Surikati z.s. společně se Základní školou waldorfskou v Českých Budějovicích vás a všechny vaše přátele, rodiče, děti, babičky a dědy a všechny příbuzné, srdečně zvou na netradiční benefiční koncert Zkoleduj se, pořádaný na podporu projektu B.O.D. - Budějcké obědy dětem.

Přijďte si poslechnout koledy, jak je neznáte, v podání pražských herců a budějovických studentů, naladit se na svátky vánoční a přispět tak na dobrou věc!

Vstupné je dobrovolné a na místě bude možné zakoupit i drobné dárky. Výtěžek ze vstupného a dárečků poputuje projektu B. O. D.

Těšíme se na vás <3

---Projekt ZKOLEDUJ SE---
Zkoleduj se je prvním projektem uskupení Surikati z.s. (www.surikati.cz), které založil herec Petr Vaněk. (Ptáte se proč pojmenovat sdružení zrovna po tomhle divném tvorovi? Tohle vzrůstem nevelké zvíře známe z obrázků, jak stojí a pozoruje, co se kde děje. I toto nové sdružení sleduje, kde by mohlo být prospěšné.) Petr Vaněk už má za sebou dva projekty: UNICORN benefiční tour, během které se podařilo vybrat peníze na splnění snu šestnáctiletého Lukáše, který v dětství přišel o nohy, a také vznikající projekt #ZAPLNPYTEL na podporu čistých ulic.
www.zkoledujse.cz

---Projekt B.OD. - Budějcké obědy dětem---
B.O.D. – Budějcké obědy dětem je sbírka určena na úhradu obědů dětem ze sociálně znevýhodněných rodin, které jsou v péči orgánu sociálně právní ochrany dětí českobudějovického magistrátu. Sbírka běží od listopadu roku 2015, takže se blíží její dvouleté výročí. Za tu dobu bylo podpořeno již 55 dětí navštěvujících mateřské a základní školy. Celkem se vybralo téměř 158.000 Kč, a díky této částce tak děti měly uhrazené obědy za 268 měsíců.
Hlavním cílem sbírky je dětem zajistit aspoň jedno teplé jídlo denně, které si navíc mohou sníst společně se svými spolužáky ve školní jídelně. Navíc se však pracovníci sociálně právní ochrany dětí během doby, kdy jsou dětem hrazeny obědy, snaží rodičům pomoci jejich nepříznivou sociální situaci řešit tak, aby co nejdříve mohli svým dětem hradit nejen obědy, ale i další potřebné věci.
http://www.dialogcb.cz/projekt/b-o-d/

Místo konání akce: Jihočeské divadlo / Balet, Činohra, Malé divadlo, Opera, Dr. Stejskala 19, České Budějovice
Vstupenky: https://www.jihoceskedivadlo.cz/porad/2203-zkoleduj-se-2017
Datum začátku akce: 25. Listopadu 2017 17:00
Datum ukončení akce: 25. Listopadu 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9725N 14.4748E

Případné změny si prověřte na webu akce Zkoleduj se v Českých Budějovicích

Jméno organizátora: Zkoleduj se
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Budvar aréna, České Budějovice
Princezna ze Mlýna (Divadlo Star)
Metropol, České Budějovice
Tros Discotequos
Metropol, České Budějovice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
DK metropol, České Budějovice
CITRON - SÍLA NÁVRATŮ TOUR 2024
KD Vltava, České Budějovice