Zlatá tretra Ostrava 2020

Akce Ostrava

Sportovní akce
Další akce ve městě Ostrava

Zlatá tretra Ostrava 2020

59. ročník prestižního mezinárodního atletického mítinku s pravidelnou účastí nejlepších světových atletů

Zlatá tretra Ostrava je jedním z nejlépe obsazovaných atletických mítinků světa, řadí se mezi neprestižnější akce pořádané v České republice a od roku 2020 se stává jedním z pouhých 10 atletických podniků na celém světě, které jsou součástí nově vzniklého seriálu World Athletics Continental Tour Gold. 59 let tradice jde ruku v ruce s formátem budoucnosti.

Vstupenka na Zlatou tretru Ostrava to je vstupenka do světa těch nejlepších ve svém oboru. To je ojedinělá podívaná, dramatické souboje. To jsou atletické super star, nejlepší borci světa ve sprintech, středních tratích, skocích či vrzích. To je divácká kulisa, ze které mrazí a hlavně to všechno dohromady je skvělá zábava pro celou rodinu. Zlatá tretra Ostrava - to je zážitek, na který se nezapomíná.
Vstupenky pro majitele průkazu ZTP/P a doprovod lze objednat pouze emailem na iheckova@seznam.cz. Součástí e-mailu musí být scan nebo fotografie průkazu opravňujícího ke slevě. Majitel průkazu ZTP/P a doprovod budou mít vstupenku za 1,- Kč. Slevy ZTP, TP ani jiné nejsou poskytovány.

15:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce