Zlín - CESTA KOLEM SVĚTA Tour 2020

Akce Zlín

Jiné akce
Další akce ve městě Zlín

Zlín - CESTA KOLEM SVĚTA Tour 2020

Sníš ráda o něčem zakázaném a o někom, kdo Tě dostane na kolena? Nemusíš jen snít, naši show s námi prostě musíš prožít! Přidej se k nám na exkluzivní show světového formátu.
Vydej se s námi na CESTU KOLEM SVĚTA. Postupně se zastavíme v krásném Římě za gladiátory, v kouzelné Paříži za gentlemany, v Londýně za boxery, vydáme se do nezapomenutelného New Yorku za dělníky a odvážnými hasiči. Na legendární Route 66 potkáš motorkáře, kteří budou stát opravdu za to. � Čekají Tě dobrodružství, která nikde jinde nezažiješ. Připravili jsme pro Tebe a Tvé kamarádky show nabitou strhujícími efekty, taneční akrobacií a lechtivými pohyby, u kterých se Ti prostě zatají dech a jim také. Na naší show nepadají dolů jen kalhoty. Budeš se cítit jako KRÁLOVNA. My jsme MEN4QUEEN Roberto, Luigi, Johnny, Dave, Lucas a Sanchez jako moderátor Když JE miluješ, není co řešit.

A pozor! Výjimečná událost požaduje výjimečné věci!
A o to se postará firma J.J.H.World s.r.o. s luxusním šumivým vínem s perletí. Také se můžete těšit na ukázku našeho sponzora Willi Vstup do areálu: 19:00 Start show: 20:00 Těšíme se na Vás.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce