Zlín Design Market v 61. budově

Akce Zlín

Zlín Design Market v 61. budově
Výstavy
Web akce:
zlin-design.cz/
Web organizátora:
zlin-design.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: info@zlinskyzamek.cz tel.: 602 560 020

Už po osmé se o víkendu 26. a 27. listopadu otevře Zlín Design Market, prodejní přehlídka autorského designu, která dává mladým tvůrcům možnost představit své výrobky z oblasti oblečení, módních doplňků, přírodní kosmetiky, doplňků do bytu, šperků, výrobků z papíru i dalších. Pro návštěvníky je připravený také doprovodný program ve formě workshopů a besed. K dispozici bude i občerstvení. Zlín Design Market letos mění místo konání, hostí jej Galerie 61 – Kulturní zóna Zlín umístěná v 61. budově továrního areálu.


Dobrá zpráva pro milovníky originálních designových výrobků – v tradičním podzimním termínu se uskuteční už osmý ročník Zlín Design Marketu. Projektu, který slouží k prezentaci a zviditelnění mladých designérů a umělců, bude patřit poslední listopadový víkend. Letos poprvé zamíří do bývalého Baťovského areálu, do autentického prostředí Galerie 61.


Právě jsme uzavřeli přihlašování vystavovatelů. Jsme přesvědčení, že stejně jako v minulých letech se nám podařilo získat opravdu zajímavé autory a návštěvníci se tak mohou těšit na neotřelý design a nápady,“ uvedla Miroslava Ptáčková, zakladatelka a spoluorganizátorka Zlín Design Marketu. „Prohlédnout i nakoupit si budou moci třeba přírodní kosmetiku, módu a módní doplňky nebo šperky,“ naznačila přichystanou nabídku.


Kromě přehlídky originální, lokální a udržitelné autorské tvorby budou součástí programu workshopy pro děti i dospělé, které jsou příležitostí naučit se něco nového a domů si odnést vlastnoručně vyrobenou vzpomínku. Vybrané tvůrce lze také blíže poznat díky moderovaným besedám.


Zlín Design Market bude pro veřejnost otevřený v sobotu 26. listopadu od 10 do 20 hodin a v neděli 27. listopadu od 10 do 16 hodin. Uvnitř budovy bude zajištěn i vytápěný stan a posezení s občerstvením.


Více na www.zlin-design.cz

Jméno organizátora: Zlín Design Market
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce