ZLÍNŠTÍ BERANI POKŘTÍ HOKEJOVÝ KALENDÁŘ VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

ZLÍNŠTÍ BERANI POKŘTÍ HOKEJOVÝ KALENDÁŘ VE ZLATÉM JABLKU
Kultura
Další akce ve městě Zlín

Nový nástěnný kalendář zlínských hokejistů pro rok 2020 bude slavnostně pokřtěn v neděli 10. listopadu v 15 hodin v obchodním centru Zlaté jablko. Jeho kmotry se stanou kapitán týmu HC PSG Zlín Tomáš Žižka a rally jezdec Tomáš Kostka. Na křest naváže autogramiáda, na které budou připraveni věnovat svým fanouškům podpisy do kalendáře i další z Beranů, mezi nimi třeba Libor Kašík či Antonín Honejsek.

První příležitost koupit si zbrusu nový kalendář se zlínskými hokejisty nabídne v neděli 10. listopadu obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko. Právě zde totiž v 15 hodin proběhne slavnostní křest kalendáře spojený s autogramiádou. Kromě kmotra kalendáře, kapitána Beranů Tomáše Žižky, budou příznivce hokeje čekat také Tomáš Fořt, Antonín Honejsek, Libor Kašík, Zdeněk Okál, Jiří Ondráček, David Nosek a Dalibor Řezníček. Podpisy bude rozdávat i druhý z kmotrů, automobilový závodník Tomáš Kostka.

Nástěnné kalendáře týmu HC PSG Zlín jsou ve formátu A3 a budou na místě v prodeji za cenu 180 Kč. Akci moderuje Wendy Březinová.

Více na www.zlatejablko.cz

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
Filozofie pro život
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Marie Rottrová - Galakoncert
Společenský dům, Hořovice
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha