Zpíváme a tančíme s Míšou na hradě Šternberk 2019

Akce Šternberk

Zpíváme a tančíme s Míšou na hradě Šternberk 2019
Akce pro děti
Další akce ve městě Šternberk

Zpíváme a tančíme s Míšou na hradě Šternberk 2019

Červencová neděle 21. 7. 2017 na hradě Šternberk bude patřit především dětem. Připravujeme pro ně taneční odpoledne s jednou z nejoblíbenějších dětských umělkyň Míšou Růžičkovou – „Zpíváme a tančíme s Míšou“. Brány hradního parku se otevřou v 15.00 hodin a vstupné na akci činí 130Kč pro děti i dospělé, děti do 2 let věku mají vstup zdarma. Vlastní vystoupení Míši Růžičkové začne v 16.00 hodin a potrvá cca 60 minut.

Dětskou diskotéku doplní další aktivity. Připraveno bude malování na obličej a glitter a airbrush tetování, trampolína a dětské výtvarné dílničky. Akce se uskuteční v areálu hradního parku, v případě nepřízně počasí v hodovním sále hradu. Nemusíte se tak bát, že by se v případě deště akce nekonala.

Interaktivní taneční show Míši Růžičkové bude plná písniček a soutěží pro děti ve věku 2 - 10 let. Program je sestaven z bloku tanečních písniček a soutěží. U písniček se děti rozhýbou, zacvičí si a naučí se zpívat část písničky. U soutěží si mohou změřit síly, rychlost, dovednost, ale hlavně se pobaví. Každé dítě je aktivně zapojeno a nikdo se nenudí. Tvorba pro děti je zaměřena na taneční písničky, které Míša skládá a píše. Texty jsou napsány vždy tak, aby se na ně mohlo tancovat a zpívat, hrát si a bavit se.

Vstupné na akci činí 130Kč, děti mladší 2. let mají vstup zdarma. Předprodej vstupenek v pokladně hradu Šternberk (585 012 935).

V neděli 21. července 2019 čeká na všechny kluky a holky skvělá zábava při programu „Zpíváme a tančíme s Míšou“. Brány hradu otevíráme v 15.00, odpolední taneční show začíná v 16.00 hodin v areálu hradního parku na hradě Šternberk. Těšíme se na vaši návštěvu.

Program:
> 15 hodin - otevření areálu hradního parku
> 15 – 18 hodin – výtvarné dílničky, facepainting, airbrush & glitter tetování, trampolína
> 16 hodin – Začátek vstoupení Míši Růžičkové

Neděle 21. července 2019 v 15:00 až 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PIVNÍ SLAVNOSTI
Kempink Žralok, Plumlov
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
Společenský dům, Prostějov
TOUR TANCUJ DOKOLA S BIBIBUM
Společenský dům, Prostějov